Video: Apple in 2022, dit kun je dit jaar verwachten

30 december 2021, 16:15
1 min leestijd
YouTube video player

Vijf nieuwe iPhones, drie Apple Watches, de AirPods Pro en nog veel meer: 2022 belooft een spectaculair jaar te worden voor Apple-fans. Dit zijn de verwachtingen voor dit jaar. Kijk je mee?

Lees verder na de advertentie.

Video: Apple in 2022-verwachtingen

2021 is voorbij en er was voor Apple-fans genoeg te beleven. Zo verschenen de iPhone 13-telefoons, gloednieuwe AirPods, meerdere iPads en de slimme AirTag. Maar 2022 lijkt helemaal geweldig te worden, want er zitten heel veel nieuwe Apple-producten aan te komen.

Apple in 2022: dit kun je komend jaar verwachten

In de laatste video van het jaar blikken we vooruit op wat Apple in 2022 gaat uitbrengen, zodat je weet wat je kan verwachten. Het spektakel lijkt al vroeg te beginnen met de nieuwe iPhone SE 2022, maar in september barst het pas echt los. Check dus gauw de video hierboven!

Tot slot willen we je natuurlijk bedanken dat je naar onze video’s in 2021 hebt gekeken. Volgend jaar gaan we vrolijk verder en komen we weer met een heleboel toffe en interessante video’s! Laat ons ook vooral weten welke video’s je komend jaar op ons YouTube-kanaal wil zien!

Abonneer je op het iPhoned YouTube-kanaal

Op het YouTube-kanaal van iPhoned vind regelmatig een nieuwe video, die variëren van snelle tips tot uitgebreide reviews van de nieuwste Apple-producten. Abonneer je op ons kanaal en wij zorgen ervoor dat iedere nieuwe video vanzelf in jouw YouTube-tijdlijn opduikt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu