De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Videotip: zo verwijder jij je Apple ID in 3 stappen

Dilara Isik
28 februari 2020, 19:22
1 min leestijd

Wil je van je Apple ID af, maar weet je niet hoe je? In onze nieuwe video laten we zien hoe je heel makkelijk je Apple ID verwijdert.

Video: zo kun jij je Apple ID verwijderen

Ben je geen Apple-gebruiker meer, wil je een andere Apple ID of simpelweg met een schone lei beginnen? Als je om wat voor reden dan ook van je Apple ID af wil, dan kun je deze heel makkelijk zelf verwijderen. In onze nieuwe video hieronder laten we je zien hoe het werkt.

In de video leggen we in iets meer dan één minuut uit hoe je je Apple ID kan verwijderen. Hiervoor ga je in je browser naar de Apple ID-inlogpagina. Vervolgens kun je je account verwijderen. Gelukkig heb je nog wel even bedenktijd: als je na zeven dagen van gedachten verandert, dan kun je met een toegangscode nog je keuze terugdraaien. Vind je verwijderen te drastisch? Dan kun je er ook voor kiezen om je account alleen te deactiveren.

Lees ook: Tip: zo kun je in 3 stappen je Apple ID verwijderen

iPhoned op YouTube

Op ons YouTube-kanaal plaatsen we wekelijks een nieuwe video. De ene keer geven we je een handige, praktische tip om meer uit je Apple-apparaten te halen, terwijl we de andere keer nieuwe producten reviewen. Abonneer op ons kanaal om geen enkele video te missen!

De komende weken komen we ongetwijfeld nog meer te weten over het Apple maart-event. Houd iPhoned dus goed in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte van de laatste geruchten en nieuwe informatie. Dat kan via de website, onze iPhoned-app en de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu