De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: Apple Watch Series 6, SE, iPad Air en iPad 2020: alle verbeteringen op een rij

Lars Paijmans
17 september 2020, 11:03
1 min leestijd

Ook een Apple-event in september zonder nieuwe iPhones hoeft niet saai te zijn. In deze video praten we je in zes minuten bij over alle nieuwe producten die zijn aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

Apple-event video: dit werd er aangekondigd

Het grote september-event van Apple ligt inmiddels een paar dagen achter ons. Hoog tijd om de balans op te maken en alle nieuwe producten beter te bekijken. In deze video nemen we de vier aankondigingen met je door: van de iPad 2020 tot de iPad Air 2020 en de Apple Watch Series 6 tot de Apple Watch SE. Zo weet je in zes minuten niet alleen wat er is aangekondigd, maar ook wat de beste nieuwe functies zijn.

Wil je meer weten over alles wat er is aangekondigd? iPhoned staat deze weken in het teken van alles wat met het event te maken heeft.

Apple Watch Series 6, SE, iPad Air en iPad 2020: alle verbeteringen op een rij

Volg iPhoned op YouTube

Op ons YouTube-kanaal vind je iedere week een nieuwe video. Meestal op vrijdag, maar deze week iets eerder. Door je te abonneren en op het bel-icoontje te klikken, krijg je een melding zodra we een nieuwe video gepubliceerd hebben.

We gaan de komende tijd uiteraard aan de slag met alle software-updates die zojuist zijn verschenen en met de Apple Watch Series 6, SE en nieuwe iPads. Natuurlijk kijken we ook nog steeds uit naar de iPhone 12-modellen, die vroeg of laat toch aangekondigd zullen worden. Daarover gesproken: je maakt nog steeds kans om een iPhone 12 Pro te winnen! Check snel hoe je mee kunt doen om kans te maken op deze toffe prijs.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu