Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Apple onthult Carpool Karaoke: The Series voor Apple Music met nieuwe trailer

Lars Paijmans
13 februari 2017, 11:01
1 min leestijd

Apple maakte dankbaar van de Grammy Awards gebruik, en toonde er de eerste trailer voor Carpool Karaoke: The Series.

Lees verder na de advertentie.

Carpool Karaoke: The Series onthuld

Carpool Karaoke: The Series is een nieuwe videoserie die uit zestien afleveringen bestaat. Apple nam het populaire programma over van The Late Late Show en gebruikt het nu als extraatje voor Apple Music-leden. In de korte trailer zien we al een aantal van de zestien sterren die plaatsnemen in de auto. Onder meer Will Smith, Metallica, Alicia Keys, Ariana Grande, Seth MacFarlane, John Cena en meer doen mee aan dit eerste seizoen.

CarPool Karaoke: The Series

Carpool Karaoke groeide vorig jaar uit tot een fenomeen. In het programma zien we James Cordon rondrijden terwijl een bekende acteur of zanger op de bijrijdersstoel plaatsneemt. Tussen een informeel interview door zingen de twee nummers die op de radio voorbij komen. Apple zou hierbij meer de nadruk willen leggen op de interviews. Niet zo gek ook, aangezien de afleveringen nu een half uur duren in plaats van tien minuten. Een ander verschil is dat de show iedere aflevering een andere host heeft. Ook spelen de afleveringen zich lang niet alleen in de auto af.

Extraatje voor Apple Music-leden

Wanneer Apple Carpool Karaoke: The Series precies lanceert is nog niet duidelijk. De trailer sluit namelijk af met ‘Coming soon to Apple Music’ zonder een concrete datum te geven. De show komt exclusief beschikbaar voor Apple Music-leden. Een bewuste keuze van Apple om meer leden te werven voor zijn muziekdienst. Naast Carpool Karaoke werkt Apple aan meer originele videoshows om zich meer te onderscheiden van concurrenten als Spotify en Deezer.

Lees het laatste nieuws over Apple Music

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu