De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: De lichten gaan aan bij Apple Campus 2

Erwin Vogelaar
1 oktober 2016, 9:57
2 min leestijd

De Apple Campus 2 lichten gaan aan in een nieuwe video van het ambitieuze project. De beelden laten zien hoe het bouwwerk er nu voor staat.

Lees verder na de advertentie.

Apple Campus 2 lichten

In twee nieuwe video’s is te zien hoe de Apple Campus 2 er voor staat. In bovenstaande video is mooi te zien hoe de lichten aan de buitenkant van de campus aangaan, waardoor het bouwwerk direct een science-fiction-uitstraling krijgt. Ook zien we dat er al minder kranen gebruikt hoeven te worden voor het bouwen. De drone waarmee de video gemaakt wordt vliegt tevens over de fundatie voor het grote fontein dat nog gebouwd moet worden. Daarnaast laten de beelden voornamelijk nog enkele losse gebouwen zien en de tunnels waarmee de campus bereikt kan worden.

Er is nog een tweede nieuwe video die je hieronder kunt bekijken In deze video krijgen we een wat meer gedetailleerd beeld van de campus. Zo is nu veertig procent van de volledige zonnepaneelinstallatie klaar en lijkt het gebouw voor Research & Development van buiten af ook bijna klaar te zijn. In het nieuwe ronde auditorium zullen in de toekomst nieuwe producten onthuld gaan worden, zoals waarschijnlijk de iPhone 8. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan het landschap. Zo zijn de eerste bomen al geplant. Als je via de tunnel bij de campus aankomt, kun je de auto kwijt in één van de parkeergarages waar in totaal 11,000 voertuigen kunnen staan. De campus heeft zelfs een fitnessruimte van bijna 10,000 vierkante meter groot.

Apple is al sinds 2006 met een tweede campus bezig. Toen werden de plannen nog door Steve Jobs gepresenteerd aan de stad Cupertino. De bouw begon echter pas in 2014. In 2017 zal Apple Campus 2 in gebruik genomen worden. Deze video’s worden gemaakt door Matthew Roberts die ons elke maand een nieuwe update geeft over hoe Apple Campus 2 ervoor staat.

Lees het laatste nieuws over Apple

Via: 9to5mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu