De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: Apples favoriete films, boeken, apps, games en muziek van 2016

Lars Paijmans
4 januari 2017, 8:51
2 min leestijd

Apple heeft maar 53 seconden nodig om haar beste apps, boeken, muziek, films en games te laten zien. Kun jij ze allemaal ontdekken in deze Apple best of 2016 video?

Lees verder na de advertentie.

Apple best of 2016 video behandelt al haar diensten

Als Apple de laatste tijd iets bewezen heeft, dan is het wel dat het bedrijf als de beste video’s kan maken waar geen woord in gesproken wordt. Ook in deze Apple best of 2016 video is geen stem te horen, maar dankzij grote letters die op de maat van de muziek in beeld verschijnen weet je precies waar het over gaat.

In de relatief korte video (hij duurt nog geen minuut) moet je je best doen om alle verwijzingen in één keer te ontdekken. Van de muziek van Drake tot de cartooneske wereld van Steven Universe: met de vele diensten van Apple hoef je je niet te vervelen, zo lijkt de boodschap van het filmpje.

Apple best of 2016

Alle dingen die de revue passeren, kun je uiteraard ook bij een dienst van Apple bekijken, beluisteren of spelen. Daarom heeft Apple een aantal handige links gedeeld, waarmee je op je gemakje door de favorieten van het bedrijf kunt bladeren. Deze hebben we voor het gemak hieronder voor je op een rijtje gezet.

Diensten worden steeds belangrijker voor Apple

Wat de trailer ook laat zien, is hoe erg Apple inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf dat diensten verzorgt. De iPhone is uiteraard nog steeds het meest herkenbare object van Apple, maar met Apple Music, iTunes, de App Store en iBooks is er voor bijna alle vormen van digitale content wel een bijbehorende Apple-dienst te bedenken.

Niet zo gek ook, want juist deze diensten zijn de onderdelen die Apple steeds meer opleveren. Reken er dus maar op dat we in 2017 nog veel meer een Apple gaan zien dat zich op haar diensten focust. Ben je naast de Apple best of 2016 lijst ook benieuwd naar die van ons? Bekijk dan onze lijsten met beste apps en beste games van vorig jaar.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu