De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: bekijk hier onze AirPods Pro videoreview

Dilara Isik
8 november 2019, 19:28
2 min leestijd

De eerste echte upgrade van de AirPods is een feit. Maar zijn de AirPods Pro wel 279 euro waard? Wij vinden van wel. In deze video vertellen we waarom de oordopjes hun aanschafprijs dubbel en dwars waard zijn.

Bekijk de AirPods Pro videoreview

De AirPods Pro zijn in vergelijking met de AirPods in veel opzichten hetzelfde gebleven. Toch zijn er een aantal verbeteringen aan de Pro-versie die de oordopjes een overstap zeker de moeite waard kunnen maken. Voor al deze verbeteringen betaal je wel een forse meerprijs.

De reguliere AirPods zijn verkrijgbaar voor 179 euro, maar voor de AirPods Pro vraagt Apple dus honderd euro meer. Het zal van je gebruik afhangen of dat voor jou de moeite waard is.

In onze nieuwste video bespreken we de belangrijkste verbeteringen aan de AirPods Pro zodat je een weloverwogen keuze kunt maken tussen de AirPods en de AirPods Pro.

Wil je meer weten en alles nog eens rustig nalezen? Check dan onze uitgebreide, geschreven AirPods Pro review. Daar leggen we alle verbeteringen nog eens uitgebreid uit.

De AirPods Pro zijn de verbeterde AirPods waar we zo lang op hebben gewacht. Met de toevoeging van noise cancelling, betere pasvorm en daardoor betere geluidskwaliteit is dit een enorme stap voorwaarts. Dankzij hetzelfde gebruikersgemak dat de originele AirPods zo populair maakte, zijn dit wat ons betreft de beste oordopjes voor Apple-gebruikers en de hogere aanschafprijs van 279 euro dubbel en dwars waard.

AirPods Pro kopen

Ben je na het kijken van deze AirPods Pro review enthousiast geworden? Check dan in onze prijsvergelijker om het aanbod van de oordopjes bij verschillende Nederlandse webshops te vergelijken.

Zo kies je de beste plek om de AirPods Pro te kopen. Let hierbij wel op de levertijd, want deze klopt niet altijd. Controleer dus altijd hoelang het duurt tot de oordopjes op je deurmat ploffen.

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro prijzen vergelijken

Bekijk product
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu