Video van de week: dit verwachten we van de AirPods 3

Lars Paijmans
16 juli 2021, 15:07
1 min leestijd
YouTube video player

Ze zouden ieder moment onthuld kunnen worden: de derde generatie AirPods. Wij zetten de belangrijkste en betrouwbaarste geruchten op een rij in onze video van de week.

Lees verder na de advertentie.

Video van de week: AirPods 3 verwachtingen

We wachten er al maanden op, de functies zijn uitgelekt en zelfs op foto’s hebben we ze al gezien: de AirPods 3. Alle lichten lijken op groen te staan voor de nieuwe generatie van Apples draadloze oordopjes om onthuld te worden.

Toch zijn er al meerdere Apple-events voorbij gegaan zonder een onthulling. Hoog tijd dus om de balans op te maken in onze video van de week: wanneer verwachten we de AirPods 3 en nog belangrijker: waarmee gaan ze zich onderscheiden van de vorige generatie?

In de video bespreken we bijvoorbeeld het nieuwe design, dat wel erg op dat van de AirPods Pro lijkt. Maar ook nieuwe functies komen voorbij. Op die manier ben je in een paar minuutjes weer helemaal op de hoogte.

AirPods 3: 7 verwachtingen voor Apples grootste AirPods-upgrade ooit

Abonneer op ons YouTube-kanaal

Iedere week verschijnt er een nieuwe video op ons YouTubekanaal. We reviewen de nieuwste Apple-apparaten (zoals onlangs de nieuwe iMac), geven praktische tips om meer uit je iPhone of Apple Watch te halen en vatten het belangrijkste nieuws voor je samen. Vergeet je dus vooral niet te abonneren en deze video te liken als je er iets aan hebt gehad.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu