Video van de week: de 6 belangrijkste apps voor je iPhone

Dilara Isik
2 april 2021, 16:58
1 min leestijd
YouTube video player

De App Store staat boordevol apps, maar er zijn een aantal die volgens ons niet op je toestel mogen ontbreken. In onze nieuwste video zetten we zes onmisbare iPhone-apps op een rij.

Lees verder na de advertentie.

Video: 6 onmisbare iPhone-apps

De App Store puilt uit van de apps en lang niet alles is het downloaden waard. Maar er zijn er een paar die we iedere iPhone-gebruiker kunnen aanraden. In onderstaande video zetten we de zes onmisbare iPhone-apps op rij.

6 onmisbare iPhone apps: deze apps moet je echt proberen!

Allereerst mag de wachtwoordmanager 1Password niet op je iPhone ontbreken. Hiermee hoef je maar één hoofdwachtwoord te onthouden, en 1Password doet de rest. Ook Authy, een app voor tweestapsverificatie, is cruciaal.

Verder bespreken we de beste iPhone-apps voor notities, foto’s, en het maken van scans. Ook komt de handige mail-app Spark aan bod. Deze staat wat ons betreft al lange tijd op nummer één wat betreft mail-apps.

Volg ons op YouTube

De redactie van iPhoned plaatst wekelijks een nieuwe video op YouTube. Onlangs zetten we bijvoorbeeld de beste CarPlay-apps op een rij, of namen we onze verwachtingen van de iPhone 13 met je door. Bovendien reviewen we regelmatig de nieuwste Apple-producten, zoals de AirPods Max.

Wil je niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Vergeet onze video’s ook niet te liken, want hier help je ons enorm mee. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu