De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: zo ziet iOS er mogelijk uit op een 4,7 inch iPhone 6

Gijs Ettes
19 mei 2014, 17:03
1 min leestijd
Video: zo ziet iOS er mogelijk uit op een 4,7 inch iPhone 6

De geruchten over een grotere, 4,7 inch iPhone 6 gaan al langere tijd. Dat het aankomende Apple-toestel voorzien wordt van een groter scherm lijkt vrijwel zeker en mogelijk verschijnt de iPhone 6 ook in een variant met een 5,5 inch-scherm. Maar hoe schaalt iOS nu precies naar zo’n groter scherm? De simulatie in deze video biedt wellicht het antwoord.

Lees verder na de advertentie.

This Is What iOS Looks Like On An iPhone 6 (4.7 inch Display) [4K Video]

Geruchten, geruchten en nog meer geruchten

Er gaat geen week voorbij zonder een gerucht met betrekking tot de iPhone 6 of een ander toestel uit de stal van Apple. Officiële aankondigingen bewaart het bedrijf echter tot aparte evenementen die doorgaans rond maart en oktober plaatsvinden. Voorlopig moeten we het dan ook doen met onofficiële berichten, waarvan de meesten betrekking hebben op de schermgrootte van de nieuwe iPhone.

Daarnaast is het mogelijk dat de iPhone 6 net zo dun wordt als de iPod touch en beschikt over een display met een laag krasbestendig saffierglas. Volgens andere geruchten wordt het Apple-toestel stof- en waterbestendig, net als de vlaggenschepen van concurrerende telefoonmakers.

Lees ons iPhone 6 overzichtsartikel met alles wat je moet weten over het Apple-toestel!

Het laatste iPhone 6 nieuws

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de iPhone 6. Geen zin om te wachten? Neem dan een kijkje op onze pagina met de beste iPhone aanbiedingen van dit moment!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu