Als het aan Ran Avni van YouTube-kanaal ConceptsiPhone ligt, krijgt 3D Touch in de toekomst nog veel meer toepassingen. In een video laat hij zien hoe het drukgevoelige scherm van de iPhone 6S de opties van het Bedieningspaneel uitbreidt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

3D Touch in het Bedieningspaneel

Zo zou je in het Bedieningspaneel bijvoorbeeld hard kunnen drukken op het wifi-pictogram om over te schakelen op een ander wifi-netwerk. Of op het bluetooth-pictogram om te zien welke bluetooth-apparaten in de buurt zijn en waarmee je kunt verbinden. Nu moet je hiervoor nog de instellingen induiken.

bedieningspaneel 3d touch

Momenteel kun je met 3D Touch al op bijvoorbeeld de camera drukken om snel een selfie te schieten. Doe je hetzelfde bij de Kaarten-app, dan verschijnt er een snelmenu met de optie om direct naar huis te navigeren. 3D Touch laat je verder snel tussen apps wisselen, het keyboard van iOS gebruiken als trackpad en een voorvertoning van mails en links bekijken.

→ Check ons overzicht met 9 interessante 3D Touch toepassingen

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.