De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

WWDC easter egg: de website heeft een geheim (en zo vind je het)

Piet-Jan Lentjes
2 juni 2022, 12:34
2 min leestijd
WWDC easter egg: de website heeft een geheim (en zo vind je het)

De WWDC komt eraan en ook dit jaar heeft de website een geheim. iPhoned vertelt je hoe je deze WWDC easter egg kunt vinden!

Lees verder na de advertentie.

WWDC easter egg: website met een geheim

Ben je ook zo benieuwd welke grote functies dit jaar naar de iPhone en iPad komen? Apple onthult ze (vrijwel) allemaal tijdens de WWDC van 2022. Dit is een evenement waarbij de nieuwste besturingssystemen worden gepresenteerd.

wwdc easter egg

De WWDC (Worldwide Developers Conference) gaat op maandag 6 juni van start, om 19:00 uur Nederlandse tijd. Vanaf dit moment onthult Apple iOS 16, iPadOS 17, macOS 13 en watchOS 9.

Er is ook een speciale website waar je meer informatie over het evenement kan lezen. Maar wist je dat de website van de WWDC ook een easter egg heeft? Kijk maar eens mee en volg onderstaande stappen!

WWDC easter egg: geheim op de website bekijken

  1. Open safari op je iPhone of iPad;

  2. Surf naar de WWDC-website;

  3. Tik met je vinger op een van de gezichten van het WWDC22-logo;

  4. Kijk rond en je ziet een pakje ruilkaarten op de grond liggen;

  5. Tik erop en bekijk de kaarten.

Klik je op het logo en gebeurt er niets? Dan heeft jouw iPhone of iPad geen ondersteuning voor de WWDC-easter egg niet. Werkt het bij jouw wel? Dan kun je de kaarten van alle kanten bekijken.

wwdc easter egg geheime code

Er zit zelfs een geheim op de kaarten zelf. Als je vanaf een bepaalde hoek onderaan de kaart kijkt, zie je een stukje programmeercode. Overigens krijgt niet iedereen dezelfde kaarten te zien. En er is zelfs op Twitter een bericht verschenen over een speciale regenboog-kaart.

https://twitter.com/parineet_v/status/1531733972341997573?s=20&t=fCW7d-UIqY5iPei6b8bHDw

Welke kaarten jij te zien krijgt, weten we niet. Misschien kun jij de speciale regenboogkaart wélk bekijken in de WWDC easter egg? Laat het ons weten in de comments!

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu