iTunes cadeaubonnen via je iPhone inwisselen

Hoe makkelijk zou het zijn om iTunes cadeaubonnen rechtstreeks op je iPhone in te wisselen? Naar mijn mening is dit heel handig. Sinds kort is het ook weer mogelijk om te doen. In de App Store was een tijdje een knop met de titel ‘redeem’. Hier kon je je cadeaubon inwisselen. Deze knop is helaas verdwenen, maar is ergens anders weer spontaal verschenen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

foto-4Deze knop stond eerst onder het kopje ‘updates’, maar nu niet meer. Nu moet je iets verder kijken, want het wordt niet meer zo duidelijk aangegeven.

Om het inwissel-invoervak te bereiken moet je eerst de App Store openen. Als je dit gedaan hebt, moet je onderin het scherm op uitgelicht tikken, en dan helemaal naar beneden scrollen. Als het goed is zie je daar een knop met ‘inwisselen’ erop. Door op deze knop te tikken, krijg je een invoervak te zien. In dit vak kan je de code van je cadeaubon typen. Als je hiermee klaar bent klik je rechts op de inwissel-knop, en dan wordt je tegoed bijgewerkt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.