Wegwijs in de iTunes store: de categorieën op een rij

Met een groot aanbod applicaties in de app store is het natuurlijk leuk om even te bladeren tussen de applicaties zonder een zoekopdracht te geven. Het kan op je iPhone onder het tabje “Categorieën”, maar op je computer kan het ook.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Onlangs heeft de iTunes store een fris uiterlijk gekregen en zijn de knoppen natuurlijk verplaatst, de categorieën zijn nu ook wat meer “verborgen”.

iTunes: Bladeren naar een categorie

Het zwarte balkje bovenaan is eigenlijk je hoofdnavigatie. Apple heeft bovenaan enkele “advertenties” en daaronder weer blokken met van alles.

Aan de zijkant kan je op een snelkoppeling klikken, de blokken daar onder tonen de top betaalde apps en de top gratis applicaties. Om naar een categorie te bladeren ga je als volgt te werk:

Stap 1. Ga met je muis naar het tabje “App Store”

Je ziet nu een grijs driehoekje verschijnen, wanneer je naar een categorie gaat hoef je niet per sé in de app store te zijn.

Stap 2. Klik op het driehoekje

Wanneer je met je muis over het driehoekje gaat wordt deze wit.

Stap 3. Selecteer je gewenste categorie

In het onderste blok staan alle categorieën!

 

Stap 1 en 2

Stap 3

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.