watchOS 9.3 is uit: wat zijn de nieuwe functies?

Piet-Jan Lentjes
24 januari 2023, 9:52
2 min leestijd
watchOS 9.3 is uit: wat zijn de nieuwe functies?

Niet alleen je iPhone heeft een update gekregen, ook de Apple Watch kan weer bijgewerkt worden. Wat zijn de nieuwe functies van watchOS 9.3?

watchOS 9.3: wat zijn de nieuwe functies?

watchOS 9.3 bevat vooral verbeteringen en oplossingen voor problemen. Wat wel leuk is: er is een nieuwe wijzerplaat bij gekomen. De ‘Unity-mozaïek’-wijzerplaat is ter ere van de zwarte geschiedenis en cultuur in het kader van de viering van Black History Month.

watchos 9.3 wijzerplaat

watchOS 9.3 installeren

Om de update te installeren moet je de Apple Watch op de oplader plaatsen en in de buurt van je iPhone liggen. Je iPhone moet een wifi-verbinding hebben. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je Apple Watch ten minste 50 procent is opgeladen.

Lees ook: iPhone updaten: zo installeer je de nieuwste iOS-versie

Om de update te installeren heb je een Apple Watch Series 4 of hoger nodig. Jammer genoeg betekende watchOS 9 al het einde voor de ondersteuning van de Apple Watch Series 3.

Apple Watch kopen

Heb je nu nog een Apple Watch Series 3? Dan kun je watchOS 9.3 niet installeren. Wil je daarom upgraden of heb je altijd al een Apple Watch willen kopen? Lees dan het artikel ‘Apple Watch kopen.‘ en check onze Apple Watch prijsvergelijker.

Apple Watch Series 8

De Apple Watch Series 8 is de nieuwste smartwatch van Apple. Hij heeft hetzelfde design dat je van de voorgaande versies kent. De smartwatch heeft wel een aantal nieuwe functies gekregen, zoals nieuwe veiligheidsfuncties en een temperatuursensor.

Apple Watch Series 8 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 369,95

Bekijk beste prijs

Refurbished

€ 367,99

Bekijk beste prijs

Wil je niet teveel uitgeven? Dan is de Apple Watch SE 2022 een uitstekende keuze. Deze smartwatch heeft de belangrijkste functies van de Apple Watch Series 8, maar is veel betaalbaarder. Het instaphorloge heeft onder andere dezelfde chip als zijn duurdere broer.

Apple Watch SE 2022 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 234,95

Bekijk beste prijs

Refurbished

€ 272,99

Bekijk beste prijs

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu