Tip: zo activeer je de handige Vandaag-inbox in de Mail-app

Gebruik je de standaard Mail-app van iOS en ontvang je dagelijks een boel mailtjes, dan is het slim om de Vandaag-inbox te activeren. We laten zien hoe je dit precies doet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Activeer de Vandaag-inbox in de Mail-app

Je inbox raakt al gauw vol wanneer je dagelijks een boel mailtjes ontvangt en niet de tijd hebt om ze allemaal te lezen en verwerken. Dat kan ervoor zorgen dat je al snel het overzicht kwijtraakt, maar gelukkig kun je dit probleem verhelpen.

Vandaag-inboxSinds iOS 7 zijn namelijk de zogenoemde ‘slimme postbussen’ aanwezig in de Mail-app. Een voorbeeld hiervan is de Vandaag-inbox, waarin je alleen de mailtjes vindt die je vandaag hebt ontvangen. Hierdoor kun je beter het overzicht behouden en zie je sneller de meest recente berichten.

Voordat je de Vandaag-inbox kunt gebruiken, dien je ‘m te activeren. In de stappen hieronder leggen we uit hoe je dit doet.

  1. Open de Mail-app op je iPhone of iPad;
  2. Ga naar het overzicht met alle postbussen door linksboven op ‘Postbussen’ te tikken;
  3. Druk vervolgens rechtsboven op ‘Wijzig’, selecteer ‘Vandaag’ en tik op ‘Gereed’ om het proces te voltooien.

Voortaan vind je de Vandaag-inbox standaard in het overzicht met alle postbussen. In hetzelfde menu kun je terecht voor meer slimme inboxen, waaronder ‘Ongelezen’, ‘Aan of kopie’ en ‘Bijlagen’. Die selecteer je door de beschreven stappen opnieuw te doorlopen.

→ Meer lezen? Check onze uitgebreide tippagina met meer handige tips & tricks!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.