De 4 beste Vaderdag tips voor een geschikt cadeau

Gijs Ettes
14 juni 2014, 8:00
2 min leestijd
De 4 beste Vaderdag tips voor een geschikt cadeau

Aankomende zondag is het weer zover: Vaderdag! Het moment om je pa eens flink in het zonnetje te zetten met een leuke kaart of een origineel cadeau. Maar hoe vind je nu het meest geschikte geschenk voor jouw vader? Wij zetten de beste tips (én apps) op een rijtje!

Lees verder na de advertentie.

1. Zoek & Scan

vaderdag zoek en scan

Met de Zoek & Scan-app kun je de barcode van een product dat je in de winkel ziet liggen scannen en direct bekijken wat de prijs en beoordeling bij Bol.com is. De barcodescanner werkt ook als je geen bereik hebt, zodat je later alsnog de gewenste informatie kunt opzoeken.

Je kunt in Zoek & Scan daarnaast toplijsten met accessoires, boeken en Vaderdag-cadeaus bekijken. Er zijn diverse lijstjes voor de sportieve, verzorgde of gadgetminded vader en heb je het gewenste cadeau gevonden, dan kun je dit direct via de app bestellen. Maar je hebt er dus ook na Vaderdag nog wat aan!

Zoek & Scan-app voor bol.com

DevMobile

Gratis via App Store

2. Laat je inspireren door Apple

iGrill vaderdag

Apple grijpt elke feestdag en elk inhaakmoment aan om interessante producten, apps en accessoires uit te lichten en dat is met Vaderdag niet anders. Heb je geen idee wat je je vader cadeau moet geven, dan kun je de Apple Store induiken om je te laten inspireren.

Je vindt er cadeau’s in diverse prijsklassen, van extreem duur (een slimme telescoop van 579 euro) tot redelijk betaalbaar (een minidrive voor de Macbook Air á 34,95 euro). Ook origineel is de iGrill, een slimme thermometer die communiceert met je iPhone, iPod of iPad en je laat weten wanneer je eten gaar is en klaar om op te dienen.

3. Doe een app of iTunes tegoed cadeau

vaderdag itunes cadeau

Is je vader ook zo’n Apple-fan? Dan kun je hem verrassen door een app cadeau te doen. Open de App Store op je iPhone of iPad, zoek de gewenste app en tik op het icoontje rechtsboven dat is te herkennen aan het vierkant met pijltje.

Kies vervolgens voor de optie ‘Cadeau’, vul het e-mailadres van je vader in (en eventueel een leuke boodschap) en vervolgens wanneer het cadeau bezorgd moet worden. Vanuit de App Store kun je daarnaast iTunes tegoed cadeau doen.

Tip: Check hier hoe je een app cadeau doet met deze instructievideo.

4. Stuur een kaartje

greetz

Kun je dit jaar niet zelf op Vaderdag je pa verrassen, stuur hem dan een kaartje (met of zonder geschenk). Met de Greetz-app voor iOS doe je met een paar tikken direct vanaf je smartphone.

Je kunt een kaart samenstellen, waarbij je de keuze hebt uit ruim 10.000 verschillende ontwerpen of juist je eigen foto’s. Desgewenst kun je er een cadeau aan toevoegen. Je verstuurt de fysieke kaart direct vanaf je mobiel en je vader heeft hem een dag later in huis, mits je vóór 22.00 uur ‘s avonds je bestelling plaatst.

Greetz kaarten en cadeaus

Greetz B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu