Typo Keyboard Case geeft je iPhone een BlackBerry toetsenbord

Roel van Hout
7 december 2013, 9:16
1 min leestijd
Typo Keyboard Case geeft je iPhone een BlackBerry toetsenbord

Sommige mensen kunnen maar niet wennen aan het typen op een touchscreen, en vermijden daarom nog steeds de iPhone. Goed nieuws voor hen: de Typo Keyboard Case geeft je iPhone namelijk een BlackBerry toetsenbord.

Lees verder na de advertentie.

BlackBerry toetsenbord

Sommige mensen lopen nog altijd met een BlackBerry rond. Natuurlijk zijn er liefhebbers die zweren bij het merk, maar een groot deel van de gebruikers zal, wanneer je ze vraagt waarom, antwoorden dat het toetsenbord zo fijn is.

Het is inderdaad waar: het BlackBerry toetsenbord is ongeëvenaard op smartphones. Sinds de introductie van de iPhone in 2007 zijn fysieke toetsenborden op mobiele telefoons echter langzaam verdwenen. Mocht je puur om het toetsenbord nog bij BlackBerry zijn blijven hangen, dan is er goed nieuws: met de Typo Keyboard Case klik je de toetsen gewoon om je iPhone 5 of 5S.

iPhone met BlackBerry toetsenbord ziet er vreemd uit

Meteen toegegeven: het ziet er behoorlijk raar uit. De iPhone 5 en iPhone 5S lijken door hun beperkte breedte al vrij lang, maar met dit toetsenbord eronder heb je echt een combinatie die niet meer in je broekzak past. Aan de andere kant gaat het in deze natuurlijk vooral om het praktisch aspect, en we kunnen ons voorstellen dat je het toetsenbord er pas om klikt als je echt veel achter elkaar moet typen.

De Typo Keyboard Case kost je omgerekend ongeveer 73 euro en is enkel nog te pre-orderen: in januari wordt het hoesje bij je thuisbezorgd. Let wel op: het past dus alleen om de iPhone 5 en iPhone 5S!

Categorie: Overig
Devices: iPhone 5, iPhone 5S

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's