Toegankelijkheid van Bedieningspaneel aanpassen

Het Bedieningspaneel (in het Engels: ‘Control Center’) is standaard altijd te bereiken, maar je kunt dit ook uitschakelen. Hieronder lees je hoe.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

toegankelijkheid van bedieningspaneelOp zich is het fijn om de snelkoppelingen van het Bedieningspaneel altijd te kunnen bereiken, maar we kunnen ons ook voorstellen dat het niet in iedere app handig is om per ongeluk het controlepaneel in beeld te vegen.

Bijvoorbeeld bij het openen van de iPhone camera vanuit je Vergrendelscherm wil je niet het Bedieningspaneel openen als je eigenlijk je camera app snel wilde bereiken.

Toegankelijkheid van Bedieningspaneel aanpassen

Ga om de toegankelijkheid van Bedieningspaneel in te perken naar Instellingen, Bedieningspaneel en kies van waar je bij Control Center kan: vanuit apps en vanuit het het Vergrendelscherm staan standaard aan, maar je kunt één van de twee (of allebei) hier uitschakelen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.