Tip: iPhone 3G met iOS 4 sneller maken

Redactie
29 juli 2010, 14:19
1 min leestijd
Tip: iPhone 3G met iOS 4 sneller maken

Adam Rosen van de weblog cultofmac.com heeft een tijdje terug een handige tip gepubliceerd die de snelheid van je iPhone 3G dat iOS 4 draait wel eens zou kunnen verbeteren. De iPhone 3G laat het voorlopig nog toe om de nieuwe iOS 4 firmware te draaien, maar voor veel mensen geeft dit immers een trage werking.

Lees verder na de advertentie.

De tip is om je iPhone 3G te resetten. Dit kan je doen door de home knop en de sleep/wake knop gelijktijdig in te drukken gedurende zo’n 5 tot 10 seconden. Na enkele seconden zal er normaliter de Slide to Power Off vermelding op je scherm komen, maar hier hoef je niet naar te kijken en dit negeer je gewoon. Enkele seconden verder zal tenslotte de iPhone uitgeschakeld worden waarbij het Apple logo volgt en de iPhone heropstart. Dit is het moment waarbij je het toestel loslaat.

Indien je iPhone uitgeschakeld blijft en je niets meer op je scherm ziet verschijnen wacht je best 15 seconden om deze dan terug op te starten met behulp van de sleep/wake knop.

Het is verder nog relevant te vermelden dat je deze harde reset tweemaals moet uitvoeren vooraleer de prestatieverbeteringen waarneembaar zijn. Verscheidene bezoekers van de blog bevestigen dat deze dubbele harde reset werkt en dat hun iPhone 3G sinds dan sneller blijkt te werken. Aldus het proberen waard!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's