Zo poets je objecten weg met de Magic Eraser in Snapchat

Lars Paijmans
12 mei 2017, 16:58
2 min leestijd
Zo poets je objecten weg met de Magic Eraser in Snapchat

Snapchat geeft je meer tools om je Snaps te bewerken. Zo werkt de nieuwe handige Snapchat Magic Eraser waarmee je objecten wegpoetst.

Lees verder na de advertentie.

Zo werkt de Snapchat Magic Eraser

Versie 10.8 van Snapchat zit tot de rand gevuld met handige functies. Deze laten je bijvoorbeeld een Snap oneindig herhalen. Zo kunnen je vrienden blijven kijken naar je clip, en verdwijnt hij pas als ze op het scherm tikken. Ook kun je vanaf nu tekenen met emoji, wat het veel makkelijker maakt om een hele rij van dezelfde figuurtjes naast elkaar te plaatsen.

Snapchat Magic Eraser

De Magic Eraser is waarschijnlijk voor meer mensen een uitkomst. Dit slimme hulpje laat je objecten of personen uit Snaps wegsnijden. Door deze digitale gum over je scherm te bewegen verdwijnt het object en wordt de leegte opgevuld door de achtergrond. Zo kun je bijvoorbeeld een voetbal uit een foto halen zonder dat dit opvalt.

Om al deze nieuwe bewerkfuncties een plek te geven, ziet Snapchat er voortaan anders uit. De tools zitten niet meer in het midden, maar in de rechterhoek van het scherm.

Poets je Snaps op met de Magic Eraser

  1. Open Snapchat en maak een foto;
  2. Tik op het schaartje en selecteer het ster-icoontje;
  3. Veeg over het object op de foto dat je wil verwijderen;
  4. De Snapchat Magic Eraser verwijdert nu het object.

Handige tools voor betere foto’s

Tijdens het testen van de functie merkten we wel dat de app moeite heeft om grote voorwerpen succesvol weg te poetsen. Dan verschijnen er gekke strepen in beeld uit andere delen van de afbeelding. De Snapchat Magic Eraser lijkt dan ook vooral bedoeld voor kleinere voorwerpen die ergens op de achtergrond staan. Toch is het een handige manier om je Snaps er net wat mooier uit te laten zien. Zeker als je het combineert met de andere tools die versie 10.8 van de app toevoegt.

Lees meer over Snapchat

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu