ShakeToUnlock: Beweeg je iPhone om te ontgrendelen

Redactie
2 april 2010, 18:01
1 min leestijd
ShakeToUnlock: Beweeg je iPhone om te ontgrendelen

In de Cydia Store is vandaag weer een nieuwe modificatie verschenen. Deze modificatie heet ShakeToUnlock. De naam dekt de hele functie van de modificatie, want de modificatie stelt je in staat om je iPhone of iPod Touch te ontgrendelen door je toestel te bewegen. Na het installeren wordt je toestel niet bij elke beweging ontgrendeld, want er zijn veel instellingen waardoor je ongewenst ontgrendelen tegen kan gaan.

Lees verder na de advertentie.

Instellingen

Als je de modificatie aangeschaft hebt, zie je in je instellingen een knop met ‘ShakeToUnlock’ staan. Als je op deze knop tikt zie je alle opties voor het programma. Deze opties zijn zeer uitgebreid. Je kan hier bijvoorbeeld de ShakeToUnlock-functie aan- en uizetten, Double shake aan- en uitzetten en de gevoeligheid van de bewegingssensor hoger en lager zetten. Je kan je aankoop dus helemaal naar je eigen wensen instellen.

ShakeToUnlock is voor $0,79 te downloaden uit de Cydia Store. Na de installatie van ShakeToUnlock is de modificatie gelijk actief. Hierbij worden dan de standaard instellingen gebruikt.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's