Refurbished iPhone abonnementen vergelijken

Lars Paijmans
22 juni 2019, 15:29
2 min leestijd

De prijzen van een losse refurbished iPhone kon je al een tijdje vergelijken op iPhoned, maar vandaag doen we hier nog een schepje bovenop. Ook voor het beste en goedkoopste refurbished abonnement van het moment kun je voortaan in onze prijsvergelijker terecht.

Refurbished iPhone abonnement vergelijken

De prijsvergelijker van iPhoned is vandaag een stukje uitgebreider geworden in de vorm van de refurbished iPhone abonnementvergelijker. Zoals de naam al doet vermoeden is dit de plek waar je terecht kunt als je op zoek bent naar een abonnement waar een refurbished iPhone aan verbonden is.

→ Vergelijk alle refurbished iPhone abonnementen

iphone 8 plus true tone

Zoals je misschien al wist staat refurbished voor gereviseerd. Dit zijn dus geen nieuwe iPhones, maar gebruikte toestellen die door een professionele partij zijn opgeknapt. Dat maakt van refurbished een interessant alternatief voor tweedehands, aangezien je er minder voor betaalt dan een nieuw toestel.

Iedere aanbieder in onze vergelijker die een abonnement aanbiedt is in het bezit van het Keurmerk Refurbished. Dat geeft jou als koper al enige zekerheid. Zo is er een minimale kwaliteitscontrole op 50 verschillende punten en is er een standaardgarantie van twee jaar op alle onderdelen. Ook worden alle refurbished abonnementen in onze vergelijker geleverd met een toestel dat de conditie ‘zo goed als nieuw’ heeft.

Zo werkt onze refurbished abonnementprijsvergelijker

Als je bekend bent met onze prijsvergelijker, dan zal deze nieuwe variant geen geheimen voor je bevatten. Hij werkt als volgt. Aan de linkerkant van onze abonnementenvergelijker is een kolom te vinden met filters, zodat je het aanbod precies kunt afstemmen op jouw behoeften. Hier is de optie toegevoegd om tussen nieuw en refurbished te filteren. Je herkent refurbished toestellen aan het blauwe recycle-logo achter de naam. Door jouw voorkeuren aan te geven met de filters, kun je snel en makkelijk zien wat op dit moment het goedkoopste refurbished iPhone abonnement is.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld instellen naar welk model van de iPhone je op zoek bent, in welke kleur en welke opslagcapaciteit. Maar ook hoe groot je internetbundel minimaal moet zijn en hoeveel belminuten er aanwezig moeten zijn.

Zo kun je nu onder andere het aanbod van de volgende iPhones vergelijken:

Refurbished iPhone 7 met abonnement

Refurbished iPhone 8 met abonnement

Refurbished iPhone X met abonnement

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen