Nijmeegse Vierdaagse live kijken op je iPhone – zo doe je dat

Yannick Chalkiopoulos
19 juli 2023, 16:53
2 min leestijd
Nijmeegse Vierdaagse live kijken op je iPhone – zo doe je dat

De Nijmeegse Vierdaagse is weer begonnen! Wil jij niks missen van het wandelevenement? Wij vertellen je hoe je live naar de Nijmeegse Vierdaagse kunt kijken.

Lees verder na de advertentie.

Nijmeegse Vierdaagse is begonnen

Het grootste wandelevenement van Nederland is dinsdag van start gegaan. Ieder jaar komen meer dan 45.000 deelnemers naar Nijmegen om vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen. Wil jij niks van het evenement missen? Wij vertellen je hoe je live naar de Nijmeegse Vierdaagse kunt kijken op je iPhone!

vierdaagse

Zo kijk je live naar de intocht van de Vierdaagse

Ieder jaar wordt de intocht van de Nijmeegse Vierdaagse live uitgezonden. Je ziet dan hoe de deelnemers na vier dagen wandelen eindelijk de eindstreep halen op de Via Gladiola. De uitzending van de intocht begint vrijdag 21 juli om 14.00 uur op TV Gelderland.

Heb je geen abonnement voor televisie en wil je de intocht op je iPhone kijken? Geen zorgen, Omroep Gelderland zendt de livestream ook uit op YouTube. Deze uitzending wordt vrijdagmiddag uitgezonden op het eigen YouTube-kanaal van Omroep Gelderland. Zo mis je geen seconde van alle wandelaars die hun laatste meters afleggen!

Nijmeegse vierdaagse

Bekijk de intocht met NLZIET

Een andere mogelijkheid is om de intocht van de Nijmeegse Vierdaagse te volgen met NLZIET. Met de streamingdienst kun je namelijk ook naar Omroep Gelderland kijken. En het goede nieuws: je krijgt bij NLZIET een gratis proefabonnement van 14 dagen. Dat is dus meer dan genoeg om de intocht van de Vierdaagse te bekijken.

NLZIET | Online tv-kijken

NLZIET Cooperatief U.A.

Gratis via App Store

De app van NLZIET is gratis te downloaden in de App Store. Wil je het gratis proefabonnement afsluiten? Bekijk dan hier de website van NLZIET, zodat je kosteloos het einde van de Nijmeegse Vierdaagse volgt!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje! 

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu