De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor januari 2018

Rutger Otto
30 december 2017, 12:20
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor januari 2018

Keuzestress omdat er zoveel nieuwe films en series op Netflix staan? Elke maand kiezen we een paar van de nieuw verschenen titels op de videodienst voor je uit.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: januari 2018

Het aanbod van Netflix staat niet vast. Elke maand komen er nieuwe films en series bij en regelmatig gaan er ook weer titels vanaf. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar pikken we dan het beste voor je uit. Dat kunnen oudere films en series zijn die net op Netflix verschijnen, of gloednieuwe titels. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en op ‘play’ drukken. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van onmisbare series en films op de streamingdienst.

1. Friends

Op 1 januari kun je de hele dag uitbrakken met Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey en Ross. Alle tien seizoenen van Friends staan dan eindelijk op Netflix. Verdere uitleg hoeft waarschijnlijk niet, want dit is nog steeds één van de aller populairste sitcoms. Mocht je de serie toch hebben gemist of hem nog eens helemaal van A tot Z willen bekijken, dan kun je hem vanaf begin 2018 bingen.

Vanaf 1 januari te zien op Netflix

2. Comedians in Cars Getting Coffee

Jerry Seinfeld sloot in 2017 een deal met Netflix, wat onder meer de comedyspecial Jerry Before Seinfeld opleverde. Nu komt ook zijn webserie Comedians in Cars Getting Coffee op Netflix te staan. De titel dekt de lading eigenlijk prima. Seinfeld rijdt elke keer een andere comedian in een andere auto om koffie te halen.

Het levert een soort rijdende talkshow op. In de serie waren onder meer Larry David, Sarah Silverman, Jon Stewart, Jim Carrey en Barack Obama te gast.

Vanaf 5 januari te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=3gmCaY3K5kc

3. The Polka King

The Polka King is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Jack Black kruipt in de huid van de Poolse Jan Lewan, die van plan is het helemaal te maken in de Verenigde Staten. Hij weet een muzikaal imperium op te bouwen, maar wordt uiteindelijk het meest bekend als gezicht achter één van ‘s werelds grootste financiële misdaden. Naast Black zijn in deze comedy ook Jenny Slate en Jason Schwartzman te zien.

Vanaf 12 januari te zien op Netflix

4. The End of the F***ing World

Deze achtdelige serie is gebaseerd op de gelijknamige comic van Charles Forsman. Alles draait om de tieners James (Alex Lawther) en Alyssa (Jessica Barden) die samen op roadtrip gaan. Het gaat niet zo gemakkelijk allemaal, want zij is nogal opstandig en hij bijna psychopatisch. Netflix belooft een serie vol zwarte humor.

Vanaf 5 januari te zien op Netflix

5. The Flash

Op Netflix zijn al twee seizoenen van The Flash te vinden, daar komt in januari de derde bij. Deze superheldenserie draait om forensisch expert Barry Allen die uit een coma ontwaakt en plots over nieuwe krachten blijkt te beschikken. Als The Flash heeft hij een ongelooflijke snelheid, die hij kan inzetten om misdaden en problemen op te lossen.

Vanaf 1 januari te zien op Netflix

Bekijk ook:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu