Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Nieuw op Netflix: bekijk onze 6 tips voor september 2017

Rutger Otto
30 augustus 2017, 16:58
4 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 6 tips voor september 2017

Keuzestress omdat er zoveel op nieuw op Netflix staat? Elke maand kiezen we een paar van de nieuw verschenen titels op de videodienst voor je uit.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: september 2017

Het aanbod van Netflix staat niet vast. Elke maand komen er nieuwe films en series bij en regelmatig gaan er ook weer titels vanaf. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar pikken we dan het beste voor je uit. Dat kunnen oudere films en series zijn die net op Netflix verschijnen, of gloednieuwe titels. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en op ‘play’ te drukken. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van onmisbare series en films op de streamingdienst.

1. Narcos seizoen 3

Als je dacht dat Narcos na het tweede seizoen ten einde was, dan staat je deze maand een verrassing te wachten. In seizoen drie kun je de nodige veranderingen verwachten. Zo staat dit keer het Cali Cartel centraal, dat in de vorige afleveringen al werd geïntroduceerd.

Terwijl men achter drugsbaron Pablo Escobar aan ging, wist dit kartel stiekem flink uit te groeien. Deze keer is er niet één drugsbaas, maar zijn het er vier die door DEA-agenten achterna worden gezeten. Dit derde seizoen zal niet het laatste zijn, want een vierde verschijnt volgend jaar op Netflix.

Vanaf 1 september te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=Ory6b2EJ3Bk

2. BoJack Horseman seizoen 4

Wie had gedacht dat een cartoonserie over een depressief en flink zuipend paard in Hollywood een succes zou worden? BoJack Horseman is een enorm populaire serie die de balans uitstekend weet te behouden tussen komedie en drama. BoJack is het ene moment extreem grappig en het andere ineens uiterst gevoelig.

Daarmee weet het zich van andere series te onderscheiden, ook omdat de opzet zo raar is. In de wereld van BoJack Horseman leven mensen, maar ook dieren met een menselijk lichaam. Eén van de beste animatieseries voor volwassenen en ook dit seizoen belooft weer een must-see te worden.

Vanaf 8 september te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=Bf12qwPWDVI

3. American Vandal

Netflix heeft een aantal gave ‘true crime’-documentaires op zijn dienst staan, waaronder Making a Murderer en The Keepers. Nu komt weer een nieuwe serie die in dat straatje past, maar dan wel een satirische versie. De mockumentairereeks gaat namelijk over een student die tientallen auto’s versierde met penissen. De aangewezen verdachte is Dylan Maxwell en in de serie wordt uitgezocht of hij dat wel echt heeft gedaan.

Vanaf 15 september te zien op Netflix

4. Star Trek: Discovery

Geen gebrek aan Star Trek op Netflix, want er staan al enorm veel oudere reeksen van de populaire science fiction-serie op het platform. Met Star Trek: Discovery komt daar een gloednieuwe reeks bij. Waar het precies over gaat, is nog niet duidelijk. Netflix zelf spreekt alleen van ‘een nieuwe serie, nieuwe personages en een nieuw schip’. Wekelijks verschijnt een aflevering. De trailer geeft vast een indruk van de nieuwe werelden en spannende avonturen.

Vanaf 25 september te zien op Netflix

5. Midnight Cowboy

Gelukkig, weer eens een oudere klassieker op Netflix. Het ontbreekt daar soms nog een beetje aan op de videodienst, maar met Midnight Cowboy wordt een hele leuke film toegevoegd. In de film verhuist de cowboy Joe Buck (Jon Voight) naar New York om rijk te worden. Dat vindt hij, niet in geld, maar in de vorm van een nieuwe vriendschap met Rarzo Rizzo (Dustin Hoffman). Dat is een oplichter die durft te dromen. Samen proberen ze in de grote stad te overleven.

Vanaf 1 september te zien op Netflix

6. Alle films uit de Twilight Saga

We zetten ze gewoon in de lijst hoor: alle films uit de Twilight Saga zijn deze maand op Netflix te vinden. In de vijf delen, die draaien om een studente die verliefd wordt op een vampier, zijn onder meer Kristen Stewart en Robert Pattinson te zien. Heb je ze nooit gezien en ben je benieuwd, dan is dit je kans om ze meteen allemaal in te halen.

Vanaf 1 september te zien op Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu