Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor oktober 2018

Erwin Vogelaar
1 oktober 2018, 19:12
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor oktober 2018

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Wij kiezen enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in oktober 2018 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix oktober 2018

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar plukken we het beste tips voor je uit. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst te zetten, of op play drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Making a Murderer (seizoen 2)

True crime is populair, maar er zijn maar enkele gevallen waar echt iedereen het over heeft. Dat was bij het eerste seizoen van podcast Serial het geval, maar ook bij Making a Murderer van Netflix. Daar verschijnt in oktober het tweede seizoen van. In deze documentaireserie wordt Steven Avery gevolgd, die mogelijk onterecht is veroordeeld voor moord. Dit tweede seizoen introduceert Kathleen Zellner die zich specialiseert in foutief veroordeelde mensen.

Vanaf 19 oktober te zien op Netflix

2. Chilling Adventures of Sabrina (seizoen 1)

Ken je Sabrina the Teenage Witch nog? Die komische serie ging over de jonge heks Sabrina die met haar twee tantes en een pratende kat leefde. Deze serie keert nu terug, maar op een compleet andere manier. Chilling Adventures of Sabrina is een veel serieuzere adaptatie van de stripboeken. Met onder andere Kiernan Shipka (Mad Men) als Sabrina, Michelle Gomez (Doctor Who) als Madam Satan en Miranda Otto (The Lord of the Rings) als aunt Zelda. De eerste beelden beloven een spannend avontuur.

Vanaf 26 oktober te zien op Netflix

3. Daredevil (seizoen 3)

Daredevil is terug met een derde seizoen en dat belooft spannend en duister te worden. Superschurk Wilson Fisk wordt namelijk vrijgelaten. De Marvel-series van Netflix zijn vooral goed als er een goed geschreven en geacteerde schurk tegenover de helden staat, en dat is met Fisk zeker het geval. Uiteraard keren andere bekende personages zoals Karen Page en Foggy Nelson ook weer terug.

Vanaf 19 oktober te zien op Netflix

4. The Good Place (seizoen 3)

De leukste en meest originele komedieserie van het moment is terug met een derde seizoen. De komende maanden kun je weer elke week genieten van The Good Place. In dit seizoen belandt de groep op aarde, waar ze alle vier een nieuwe kans krijgen om goed te doen. Gaat dat ook daadwerkelijk goed? En mogen ze nou eindelijk eens vloeken? Check Netflix elke vrijdag voor een nieuwe aflevering.

Elke vrijdag te zien op Netflix

5. The Haunting of Hill House (seizoen 1)

Halloween komt er weer aan, dus dat betekent meer horror op je televisie. Onder andere met de nieuwe horrorserie The Haunting of Hill House, met Michiel Huisman in een belangrijke rol. Het gaat over vijf broers en zussen die opgegroeid zijn in het meest beroemde spookhuis van de Verenigde Staten. Nu zijn ze volwassen en keren ze terug als hun jongste zusje zelfmoord heeft gepleegd. Welke gevaren verschuilen er in de schaduwen.

Vanaf 12 oktober te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu