De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor oktober 2017

Rutger Otto
30 september 2017, 13:47
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor oktober 2017

Keuzestress omdat er zoveel op nieuw op Netflix staat? Elke maand kiezen we een paar van de nieuw verschenen titels op de videodienst voor je uit.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: oktober 2017

Het aanbod van Netflix staat niet vast. Elke maand komen er nieuwe films en series bij en regelmatig gaan er ook weer titels vanaf. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar pikken we dan het beste voor je uit. Dat kunnen oudere films en series zijn die net op Netflix verschijnen, of gloednieuwe titels. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en op ‘play’ te drukken. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van onmisbare series en films op de streamingdienst.

1. Stranger Things

Stranger Things was één van de hitseries van Netflix vorig jaar. Een vervolg kon dus niet uitblijven en in het Halloween-weekend verschijnt dan ook het tweede seizoen. Verwacht negen nieuwe afleveringen die zich in 1984 afspelen.

Veel van de bekende personages keren terug, maar er verschijnen ook nieuwe gezichten. Het avontuur gaat verder waar het eerste seizoen stopte. Volgens de makers zijn er weer bovennatuurlijke krachten aanwezig. De losse verhalen die tijdens de serie worden verteld, komen daar aan het einde allemaal samen.

Vanaf 27 oktober te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=vgS2L7WPIO4&t=4s

2. Mindhunter

Mindhunter, de nieuwe serie van Netflix, is om meerdere redenen bij voorbaat interessant te noemen. Allereerst omdat David Fincher de serie produceerde en regisseerde. Fincher stond eerder aan het roer van films als Gone Girl, Se7en en Zodiac.

Deze Netflix-serie past precies in dat straatje, want het draait allemaal om twee FBI-agenten die eind jaren ’70 een onderzoek starten om zware criminelen te doorgronden. Mindhunter is gebaseerd op het boek Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Uni van FBI-agent John Douglas. Hij deed onderzoek naar moordenaars als Ted Bundy en Charles Manson. Het belooft zomaar weer een crimehit te worden op Netflix.

Vanaf 13 oktober te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=7gZCfRD_zWE

3. The Meyerowitz Stories

Er verschijnt een nieuwe film met Adam Sandler op Netflix en die belooft goed te worden. The Meyerowitz Stories draait om een familie die bij elkaar komt in New York. In die stad wordt de bejaarde vader van het stel geëerd met een tentoonstelling van zijn werk. De kinderen pakken het moment aan om hun band met hun vader en elkaar aan te halen.

De film wordt geregisseerd door Noah Baumbach, die eerder fijn werk afleverde met onder meer Frances Ha, While We’re Young en The Squid and the Whale. Naast Sandler zijn in de film ook Ben Stiller, Dustin Hoffman en Emma Thompson te zien.

Vanaf 13 oktober te zien op Netflix

4. 1922

Recent verscheen Netflix-film Gerald’s Game, gebaseerd op een verhaal van Stephen King. Deze maand komt er weer een King-verfilming op de videodienst: 1922. Deze misdaadthriller speelt zich af in eerder genoemd jaar en draait om Wilfred James, die ertoe wordt gezet om samen met zijn zoon zijn vrouw te vermoorden. Maar het lijkt erop dat haar geest uit is op wraak.

Vanaf 20 oktober te zien op Netflix

5. The Hateful Eight

De achtste film van Quentin Tarantino en zijn tweede western: The Hateful Eight. Een goede toevoeging aan het Netflix-aanbod nu het buiten wat kouder begint te worden. In deze film staat een houten blokhut centraal, waar acht mensen samenkomen om te schuilen tegen de snijdende kou.

Op die locatie ontrafelt zich in een langzaam tempo (de film duurt bijna drie uur) een heuse whodunnit. Met de nodige actie, want het blijft een Tarantino-film. In de hoofdrollen onder meer Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh en Michael Madsen.

Vanaf 13 oktober te zien op Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu