Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor november 2018

2 november 2018, 19:30
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor november 2018

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Wij kiezen enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in november 2018 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: november 2018

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. The Sinner (seizoen 2)

Eigenlijk had verrassingshit The Sinner geen tweede seizoen nodig, maar toch zijn we blij dat er meer afleveringen zijn gemaakt. Het eerste seizoen was namelijk waanzinnig sterk. De serie ging over een jonge moeder (gespeeld door Jessica Biel) die op klaarlichte dag op het strand plots een man neerstak.

Dit tweede seizoen gaat meer over de detective die haar zaak toen onderzocht, gespeeld door Bill Pullman. Hij onderzoekt deze keer een 13-jarige jongen die zijn ouders heeft vergiftigd.

Vanaf 8 november te zien op Netflix

The Sinner | Seizoen 2 - Officiële trailer [HD] | Netflix - NL

2. House of Cards (seizoen 6)

Francis Underwood is dood. Na het schandaal rond acteur Kevin Spacey neemt Netflix bruut afscheid van de acteur, door het door hem gespeeld hoofdpersonage onder de grond te leggen. Nu is het aan first lady Claire Underwood om de rol van president van de Verenigde Staten over te nemen in dit allerlaatste seizoen van House of Cards.

Vanaf 2 november te zien op Netflix

House of Cards | Seizoen 6 - Officiële trailer [HD] | Netflix

3. Dogs

Wie houdt er nou niet van honden? In de zesdelige documentaireserie Dogs vertelt Netflix verhalen over mensen en hun viervoetige vrienden. In Syrië, Japan, Italië en andere plekken wordt de universele band tussen mens en de hond getoond.

Vanaf 16 november te zien op Netflix

Dogs | Official Trailer [HD] | Netflix

4. Outlaw King

Deze Netflix-film vertelt het verhaal van Robert the Bruce, gespeeld door Chris Pine. Eens een edelman, maar nu een rebel die Schotland redt van de onderdrukking. Hiervoor richt hij een leger op om te vechten tegen de koning en zijn zoon. Het belooft een harde film te worden in de traditie van Braveheart. Of het die kwaliteit ook kan evenaren, is natuurlijk maar afwachten.

Vanaf 9 november te zien op Netflix

Outlaw King | Official Trailer [HD] | Netflix

5. Warrior/Kriger (seizoen 1)

In deze Scandinavische serie volg je een oorlogsveteraan die geplaagd wordt door schuldgevoelens over zijn laatste missie, waar zijn beste vriend is overleden. Thuis in Kopenhagen vormt hij een team met de weduwe van die vriend, om undercover te gaan in een motorbende.

Vanaf 13 november te zien op Netflix

Warrior | Officiële trailer [HD] | Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu