De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor mei 2019

Erwin Vogelaar
1 mei 2019, 19:31
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor mei 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Ook in 2019 kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in mei 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: mei 2019

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Undercover (seizoen 1)

Het is eindelijk tijd voor de allereerste Netflix Original uit Nederland met Undercover. In deze serie volg je Ferry Bowman (Frank Lammers). Met zijn xtc-productie wordt hij ook wel de Pablo Escobar van het zuiden genoemd. Twee undercoveragenten (Tom Waes en Anna Drijver) proberen dit netwerk binnen te dringen om het op te rollen.

Vanaf 3 mei te zien op Netflix

2. Lucifer (seizoen 4)

De serie Lucifer werd door zender Fox geannuleerd, maar vindt nu bij Netflix een nieuw thuis met een vierde seizoen. De serie gaat over Lucifer Morningstar, de duivel, die in Los Angeles een nachtclub runt en samenwerkt met de politie om zaken op te lossen. Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen. De eerste vijf aflevering staan vanaf 10 mei op Netflix. De rest volgt later.

Vanaf 10 mei te zien op Netflix

3. The Rain (seizoen 2)

De Deense Netflix Original The Rain komt met een tweede seizoen. In deze postapocalyptische serie blijkt de regen mensen in zombies te veranderen. De hoofdpersonages uit het eerste seizoen zijn terug, als ze proberen te ontsnappen van Apollon. Samen met Rasmus, die niet alleen immuun blijkt te zijn voor het virus, maar ook besmettelijk is.

Vanaf 17 mei te zien op Netflix

4. Nailed It! (seizoen 3)

Nailed It! is terug op zijn eigen plek. Na een editie rond de feestdagen en een editie in Mexico, is het derde seizoen van Nailed It weer waar het begon. Dat betekent dat Nicole Byer en Jacques Torres weer een stapel hilarische misbaksels voorgeschoteld krijgen. Met dit seizoen onder andere een Marvel-aflevering. Dat wordt genieten geblazen.

Vanaf 17 mei te zien op Netflix

5. What / If (seizoen 1)

Netflix heeft Renée Zellweger gestrikt voor een nieuwe serie. What / If is een neo-noir thriller die bekijkt wat mensen doen voor geld. Een mysterieuze vrouw, gespeeld door Zellweger, doet een net getrouwd stel een bod dat ze niet kunnen laten liggen.

Vanaf 24 mei te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu