Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor maart 2019

28 februari 2019, 19:21
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor maart 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Ook in 2019 kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in maart 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: maart 2019

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Luther (seizoen 5)

Idris Elba is terug als detective Luther. Na ruim vijf jaar wachten op nieuwe afleveringen, zijn de vier nieuwe episodes zo weer voorbij. Terwijl Luther zijn eigen persoonlijke oorlog voert met de Britse onderwereld, keert een oude bekende terug en dat compliceert de boel. In dit seizoen komen alle vrienden van Luther in gevaar als hij ze betrekt bij zijn leven.

Vanaf 31 maart te zien op Netflix

2. Queer Eye (seizoen 3)

In een hele andere categorie is de Fab Five ook terug. Deze keer gaan de heren naar Kansas City in Missouri, om mensen te helpen hun leven weer op de rails te zetten. Dat doen ze onder andere door te werken aan hun kleding, kapsel, huis en zelfverzekerdheid. Deed het tweede seizoen iets nieuws door een vrouw te introduceren, is de verhouding tussen mannen en vrouwen in het derde seizoen zelfs bijna gelijk.

Vanaf 15 maart te zien op Netflix

3. The Dirt

The Dirt vertelt het verhaal van de band Mötley Crüe. Dat betekent niet alleen een wilde rit vol seks, drugs en rock & roll, maar ook uitbundige kapsels, strakke leren broeken en goede muziek.

Vanaf 22 maart te zien op Netflix

4. Santa Clarita Diet (seizoen 3)

Wat doe je als je vrouw verandert in een zombie? Vlees zoeken natuurlijk. Deze hilarische serie gaat over een gezin dat zijn best doet om bij elkaar te blijven, als één van hen overlijdt en weer tot leven komt. In dit derde seizoen leren we onder andere meer over de mensen die op eigen houtje proberen de zombies te stoppen.

Vanaf 29 maart te zien op Netflix

5. The Highwaymen

Iedereen kent de namen Bonnie en Clyde wel: de bankrovers die in de jaren dertig actief waren. The Highwaymen vertelt het verhaal van de detectives die dit duo achtervolgden. Deze detectives worden gespeeld door niemand minder dan Kevin Costner en Woody Harrelson.

Vanaf 29 maart te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu