Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor juni 2019

Erwin Vogelaar
31 mei 2019, 19:20
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor juni 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Ook in 2019 kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in juni 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: juni 2019

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Black Mirror (seizoen 5)

Black Mirror keert terug met drie nieuwe afleveringen. Uiteraard draaien deze episodes weer om de manieren waarop technologie ons leven verwoest. Deze keer zijn er een aantal bekende mensen te zien. In één van de afleveringen speelt bijvoorbeeld Miley Cyrus een popster die een robotversie van haarzelf uitbrengt, zodat fans dichterbij haar kunnen zijn.

In een andere aflevering speelt Anthony Mackie de hoofdrol, waarbij een vruchtbaarheids-app de relatie met zijn vriendin beïnvloedt. In de derde aflevering speelt Andrew Scott een taxi-chauffeur. Wat daar de relatie met technologie is, zal ongetwijfeld vanzelf blijken.

Vanaf 5 juni te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=_S831AkyxgA

2. Dunkirk

De film Dunkirk staat deze maand eindelijk op Netflix. De film van Christopher Nolan gaat over de evacuatie van geallieerden van het strand Duinkerke. Die gebeurtenis volg je vanaf land, zee en de lucht. Het is een spannende en mooie film die verschillende Oscars heeft gewonnen. Leuk detail is dat een groot deel van de film is opgenomen vlakbij Urk.

Vanaf 15 juni te zien op Netflix

3. Jinn (seizoen 1)

Deze maand plaatst Netflix zijn eerste eigen Arabische serie online. Jinn volgt een groep tieners, die een kijkje neemt bij de oude stad Petra. Daar zien ze een spiritueel figuur, die hen blijft achtervolgen. Vervolgens moeten ze er voor zorgen dat de Jinn de wereld niet vernietigen.

Vanaf 13 juni te zien op Netflix

4. Tales of the City

In 1993 werd er een miniserie gemaakt getiteld Tales of the City, gebaseerd op een serie boeken. Hierin wordt Mary Ann Singleton (gespeeld door Lara Linney) gevolgd, die in San Francisco op vakantie gaat en daar besluit te blijven wonen.

Nu brengt Netflix de serie terug. Mary komt weer op de plek waar ze toen woonde met haar zelfgekozen familie, en vindt daar onder andere haar dochter (gespeeld door Ellen Page). Dit is de serie om te kijken tijdens Pride Month.

Vanaf 7 juni te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=iWC9EpRmnnI

5. Glee

Fans van Glee opgelet, want alle seizoenen komen naar Netflix! Dat betekent dat je weer helemaal opnieuw kunt beginnen en 121 episodes vol liedjes, humor en emotionele momenten kunt beleven. Acteurs die je nu mogelijk vooral kent van onder andere The Flash en Supergirl, zie je in Glee plots in een heel ander licht.

Vanaf 30 juni te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu