De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor juli 2017

Rutger Otto
1 juli 2017, 13:28
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor juli 2017

Keuzestress omdat er zoveel op nieuw op Netflix staat? Elke maand kiezen we een paar van de nieuw verschenen titels op de videodienst voor je uit.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: juli 2017

Het aanbod van Netflix staat niet vast. Elke maand komen er nieuwe films en series bij en regelmatig gaan er ook weer titels vanaf. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar pikken we dan het beste voor je uit. Dat kunnen oudere films en series zijn die net op Netflix verschijnen, of gloednieuwe titels. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en op ‘play’ te drukken. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van onmisbare series en films op de streamingdienst.

1. The Incredible Jessica James

In juli verschijnt een nieuwe film van Netflix, die eerder dit jaar op lovende kritieken mocht rekenen tijdens het Sundance Film Festival. The Incredible Jessica James gaat over een aspirant toneelschrijfster die rond probeert te komen met een baan in de catering. Daarnaast probeert ze (Jessica Williams) van een op de klippen gelopen relatie te herstellen en leert ze de pas gescheiden man Boone (Chris O’Dowd) kennen. Al snel slaat de vonk over.

Vanaf 28 juli te zien op Netflix

2. To The Bone

To The Bone belooft een aangrijpende film te worden. Het gaat over Ellen (Lily Collins) die met anorexia te kampen krijgt, waar ze steeds meer onder lijdt. Ze wordt behandeld en treft een dokter (Keanu Reeves) die haar probeert te overtuigen meer uit het leven te halen.

Dit is een bijzondere en persoonlijke film van regisseur en schrijfster Marti Nixon, die in haar jeugd ook een eetstoornis kreeg. Hetzelfde geldt overigens voor de hoofdrolspeelster. Hierdoor staat je een realistische en vrij heftige film te wachten.

Vanaf 14 juli te zien op Netflix

3. Friends From College

Deze maand kunnen we ook weer een Netflix-serie verwachten: Friends From College. Het is een komische serie van de hand van Nicholas Stoller (bekend van Get Him to the Greek, Yes Man en The Muppets) en zijn vrouw Francesca Delbanco. Het verhaal gaat over een groep vrienden die elkaar van de universiteit kennen. Ze zijn inmiddels een stuk ouder, maar willen zich nog niet altijd als volwassenen gedragen.

De eerste recensies zijn wat verdeeld, maar de namen van de acteurs maken ons toch nieuwsgierig. Daaronder zijn bijvoorbeeld Coby Smulders (How I Met Your Mother), Keegan-Michael Key (Fargo) en Billy Eichner (Parks and Recreation).

Seizoen 1 is vanaf 14 juli te zien op Netflix

4. Southpaw

Toe aan een boksfilm? Southpaw vertelt het verhaal van vechtersbaas Billy Hope (Jake Gyllenhaal), een man met een goed leven, imposante carrière en fijn gezin. Alleen zijn gedrag zit hem in de weg, waardoor alles in duigen valt. Zijn kapotte leven probeert hij daarna via de boksring weer op de rails te krijgen.

Het is een boksfilm volgens het boekje. Jake Gyllenhaal trainde hard voor zijn rol, wat valt te zien aan zijn gespierde fysiek. Southpaw werd door Antoine Fuqua (Training Day) geregisseerd. Verder zijn ook Forest Whitaker en Rachel McAdams in de film te zien.

Vanaf 1 juli te zien op Netflix

5. Sherlock (seizoen 4)

Heb je het nieuwste seizoen van Sherlock op de BBC gemist, dan kun je hem vanaf deze maand alsnog bekijken op Netflix. De drie nieuwe afleveringen zijn weer van topniveau. Benedict Cumberbatch is wederom terug als Sherlock Holmes en Martin Freeman speelt zijn assistent John Watson. Het vierde seizoen is één van de beste seizoenen van de serie tot nu toe, maar ook de andere afleveringen zijn op Netflix te bekijken.

Vanaf 15 juli te zien op Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu