Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor januari 2019

2 januari 2019, 19:21
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor januari 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Ook in 2019 kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in januari 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: januari 2019

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Star Trek: Discovery (seizoen 2)

Star Trek: Discovery is terug voor het tweede seizoen, met een aantal bekende gezichten voor Trekkies die al een tijdje meegaan. Personages Captain Pike en Mr. Spock spelen namelijk een grote rol, hoewel ze in deze serie wel door andere acteurs worden gespeeld. De serie begint als de crew van de Discovery samen met Pike zeven mysterieuze signalen in het universum onderzoekt.

Vanaf 18 januari te zien op Netflix

Star Trek: Discovery | Season 2 Trailer [HD] | Netflix

2. Unbreakable Kimmy Schmidt (seizoen 4 deel 2)

Helaas, we moeten deze maand echt afscheid nemen van Kimmy, Titus en de rest. De laatste afleveringen van de hilarische komedieserie Unbreakable Kimmy Schmidt staan namelijk eind deze maand op Netflix. Heb je dus om een of andere reden gewacht om de complete serie in één keer te bingen? Dan is dit jouw maand.

Vanaf 25 januari te zien op Netflix

Unbreakable Kimmy Schmidt | Magic Boy | Netflix

3. The Bridge (seizoen 4)

De spannende Deense/Zweedse detectiveserie The Bridge is terug voor een vierde seizoen. Saga Norén mag de gevangenis weer uit en samen met Henrik moet er een moord opgelost worden. Daarnaast moet het duo ook met hun eigen problemen aan de slag.

Binnenkort te zien op Netflix

4. Titans (seizoen 1)

Batman krijgt genoeg aandacht. Nu is het tijd voor zijn oude sidekick Robin om te schitteren. Samen met Raven komt hij erachter dat de aarde op het spel staat, dus schakelen ze Starfire en Beast Boy in om samen de Titans te vormen. De serie is wat duisterder dan andere superheldenshows en speelt zich niet af in de Arrowverse.

Vanaf 11 januari te zien op Netflix

Titans | Officiële trailer 2 [HD] | Netflix

5. Comedians of the World

In Comedians of the World maak je, zoals de titel al enigszins verklapt, kennis met komieken van over de hele wereld. Zo start je het jaar direct lachend, met grappige mensen uit onder andere Zuid-Afrika, Frankrijk, Mexico, Duitsland, India en meer. Ook Nederland doet mee met Soundos El-Ahmadi, Rayen Panday en Martijn Koning. Met een diverse groep van in totaal 47 komieken zit er sowieso wat leuks voor je tussen.

Vanaf 1 januari te zien op Netflix

COMEDIANS of the world | Main Trailer | Netflix Standup [HD]

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu