Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor februari 2019

Erwin Vogelaar
1 februari 2019, 19:33
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor februari 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Ook in 2019 kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in februari 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: februari 2019

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. The Umbrella Academy

In 1989 zijn op dezelfde dag 43 kinderen geboren bij vrouwen die de dag ervoor nog niet zwanger waren. Zeven van deze kinderen met bijzondere krachten werden geadopteerd door Sir Reginald Hargreeves. Nu is Hargreeves overleden en komen zes van deze kinderen, inmiddels in de dertig, terug bij The Umbrella Academy om uit te zoeken wat er met hun vader is gebeurd. Oh, en de wereld eindigt.

Vanaf 15 februari te zien op Netflix

The Umbrella Academy | Officiële trailer [HD] | Netflix

2. One Day at a Time (seizoen 3)

In ons overzicht met beste Netflix-series en -films van 2018 riepen we One Day at a Time uit als beste comedyserie van het jaar. Nu staat het derde seizoen alweer klaar, ongetwijfeld vol hilarische en emotionele momenten. Dit seizoen met oude vriendschappen, nieuwe liefdes en vooral heel veel familie.

Vanaf 8 februari te zien op Netflix

One Day At a Time - Seizoen 3 | Officiële trailer [HD] |Netflix

3. Velvet Buzzsaw

Een vreemde verzameling schilderijen en andere kunstwerken wordt afgelaten door een overleden kunstenaar. Deze artiest had gevraagd om deze stukken na zijn overlijden te vernietigen, maar de jonge kunsthandelaar Josephina besluit ze toch te verkopen. De schilderijen zijn een groot succes, maar komen tot leven om wraak te nemen.

Vanaf 1 februari te zien op Netflix

Velvet Buzzsaw | Officiële trailer [HD] | Netflix

4. De Drakenprins (seizoen 2)

De Drakenprins, de beste nieuwe animatieserie van vorig jaar, krijgt deze maand een tweede seizoen. De personages zijn inmiddels uitgebreid geïntroduceerd, dus nu is het tijd voor meer avonturen. Deze keer onder andere met de drakenprins zelf, die uit zijn ei is gekropen. De groep helden reist verder richting het oosten, waar ze onder andere nieuwe elven tegen komen.

Vanaf 15 februari te zien op Netflix

nieuw op netflix januari 2019

5. Russian Doll (seizoen 1)

Nadia is jarig en heeft een leuk feestje met al haar vrienden, totdat ze door een auto wordt aangereden. Plots begint haar feestje weer opnieuw, totdat ze van de trap valt. Elke keer begint de boel weer opnieuw en ontdek je steeds meer van Nadia en haar leven. Een beetje Groundhog Day, maar dan een stuk serieuzer en spannender.

Vanaf 1 februari te zien op Netflix

Russian Doll | Seizoen 1 - Officiële trailer [HD] | Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu