Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor december 2018

Erwin Vogelaar
30 november 2018, 19:28
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor december 2018

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Wij kiezen enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in december 2018 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: december 2018

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Brooklyn Nine-Nine (seizoen 5)

Het team van Brooklyn Nine-Nine is terug met een heel nieuw seizoen. Naast The Good Place is dit één van de leukste comedyseries op Netflix en dat is in het vijfde seizoen niet anders. Aanvankelijk zou dit het laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine zijn, maar toen heeft een andere zender de serie gered. Dit is dus niet het einde!

Vanaf 2 december te zien op Netflix

Brooklyn Nine-Nine - Jake Makes the Criminals Sing (Episode Highlight)

2. Mowgli

Het verhaal van Jungle Book ken je inmiddels, maar Netflix geef er met ‘Mowgli’ toch een eigen draai aan. De jonge Mowgli groeit op tussen de dieren, maar ontdekt later ook een dorp met mensen. Dan komen de mensen en dieren recht tegenover elkaar te staan met Mowgli er tussenin. Netflix heeft een sterrencast aangetrokken voor de film, met onder andere Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett en Andy Serkis als de dieren.

Vanaf 7 december te zien op Netflix

Mowgli | Officiële trailer [HD] | Netflix

3. Nailed It! Holiday! 7 december

Eén van de leukste bakprogramma’s is in december terug voor de feestdagen. In Nailed It! proberen mensen die niet kunnen bakken prachtige baksels na te maken. Dat gaat natuurlijk helemaal mis. In de kerstspecial Nailed It! Holiday gaat het om baksel met een kerstthema. Dat kan alleen maar weer hilarisch zijn.

Vanaf 7 december te zien op Netflix

Nailed It! Holiday! | Teaser [HD] | Netflix

4. Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale

Kun je niet wachten op het tweede seizoen van het uitstekende Chilling Adventures of Sabrina? Dan hebben we goed nieuws! Ook deze serie krijgt een kerstspecial. A Midwinter’s Tale gaat verder na de finale van het eerste seizoen. In de special komen families samen om de Winter Solstice te vieren, maar wellicht komen er ook wat onuitgenodigde gasten langs.

Vanaf 14 december te zien op Netflix

netflix december 2018

5. Watership Down (Waterschapsheuvel)

Het bekende verhaal van Watership Down wordt in een modern jasje gestoken door BBC en Netflix. Het verhaal gaat over een groep konijnen die moet vluchten van hun woonplek om een nieuw huis te vinden. De originele film was behoorlijk heftig. Zal deze nieuwe versie dat ook zijn? Met het talent zit het in ieder geval wel goed, want onder andere Olivia Colman, John Boyega, Ben Kingsley en James McAvoy doen mee.

Vanaf 23 december te zien op Netflix

netflix december 2018

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu