Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor augustus 2018

2 augustus 2018, 19:28
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor augustus 2018

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Wij kiezen enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in augustus 2018 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: augustus 2018

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar plukken we het beste tips voor je uit. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen. Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst te zetten, of op play drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Arrival

In deze bijzondere film belanden aliens op aarde in een vreemd schip. Het is aan een taalkundige, ingehuurd door het Amerikaanse leger, om de communicatie met deze wezens te starten. De film, met onder andere Amy Adams en Jeremy Renner, is razend spannend en slim. Arrival gaat niet enkel over het mogelijke gevaar van de aliens en de oorlog die tussen landen dreigt uit te breken, maar ook over de rol van taal in onze wereld.

Vanaf 11 augustus te zien op Netflix

2. Disenchanted

Uit het brein van Matt Groening (The Simpsons, Futurama) komt een nieuwe animatieserie exclusief voor Netflix. Deze keer gebruikt Groening een fantasysetting om zijn verhalen te vertellen. In de serie volg je de rebelse en alcoholistische prinses Bean, die samen met een elf en een demoon op avontuur gaan in het koninkrijk Dreamland. Het eerste seizoen bestaat uit maar tien afleveringen van zo’n 25 minuten, maar de kans is natuurlijk groot dat er nog veel meer seizoenen volgen.

Vanaf 17 augustus te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=Gp_RnJcb8Ig

3. Better Call Saul

Het vierde seizoen van Better Call Saul start deze maand op Netflix. Helaas niet in één keer, want net als vorige seizoenen krijg je elke week een aflevering. Hoe pakt Jimmy zijn leven op nu hij geen advocaat meer is? De serie schuift steeds verder richting het originele Breaking Bad en ook dit seizoen duikt er een personage uit die serie op. Het is echter nog te vroeg om Walt en Jesse te zien.

Vanaf 7 augustus te zien op Netflix

4. I Am a Killer

In deze documentaireserie van Netflix volg je verschillende mensen in de gevangenis. Dit keer geen onschuldigen die denken onterecht opgesloten te zijn, maar moordenaars die weten wat ze hebben gedaan en daar nu over willen praten. De serie is niet bedoeld om sympathie voor ze te krijgen, maar biedt een uniek kijkje in het hoofd van deze zieke geesten.

Vanaf 3 augustus te zien op Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=pXV5runQ15s

5. Doctor Who (seizoen 10)

De rol van The Doctor wordt binnenkort overgenomen door Jodie Whittaker, maar voordat het zover is kun je deze zomer het laatste seizoen met Peter Capaldi in de hoofdrol zien. Samen met zijn companions Bill Potts en Nardole reist hij dit seizoen weer door tijd en ruimte om in elke aflevering een nieuw avontuur te beleven. Voor zijn bijzondere afscheid komt deze twaalfde Doctor tevens een hele oude ‘vriend’ tegen.

Vanaf 15 augustus te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu