Nieuw op Netflix: bekijk onze 6 tips voor augustus 2017

Rutger Otto
30 juli 2017, 13:14
4 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 6 tips voor augustus 2017

Keuzestress omdat er zoveel op nieuw op Netflix staat? Elke maand kiezen we een paar van de nieuw verschenen titels op de videodienst voor je uit.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: augustus 2017

Het aanbod van Netflix staat niet vast. Elke maand komen er nieuwe films en series bij en regelmatig gaan er ook weer titels vanaf. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar pikken we dan het beste voor je uit. Dat kunnen oudere films en series zijn die net op Netflix verschijnen, of gloednieuwe titels. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en op ‘play’ te drukken. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van onmisbare series en films op de streamingdienst.

1. The Defenders

Ook deze maand weer een veelbelovende Netflix-serie in de vorm van The Defenders. Nadat Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist eerder in hun eigen series te zien waren, keren de Marvel-helden nu allemaal terug om samen een team te vormen tegen een nieuw kwaad in New York.

Vanaf 18 augustus te zien op Netflix

2. Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Het eerste seizoen van Wet Hot American Summer op Netflix sloeg zo aan dat er nu ook een tweede serie is. Volgens de makers speelt de serie zich af in 1991 in zowel het zomerkamp als in New York City. Er zijn weer acht afleveringen en die beloven wederom hilarisch te worden.

De twee Netflix-seizoenen zijn het vervolg op de film Wet Hot American Summer. Deze film uit 2001 speelt zich af op een zomerkamp in 1981. De film nam de sekskomedies gericht op tienerpubliek, zoals American Pie, uit die tijd op de hak. In de cast van de nieuwe serie zien we bekende gezichten terug als Amy Poehler, Paul Rudd, Krisen Wigg en Jason Schwartzman.

Vanaf 4 augustus te zien op Netflix

3. Steve Jobs

Aan Steve Jobs op Netflix geen gebrek. Er staan al twee documentaires en een film op Netflix, daar komt weer een film bij. En wel die vrij geslaagde biopic van regisseur Danny Boyle. Dit is een aanrader voor Apple-fans die de schurkenkant van Steve Jobs niet uit de weg gaan. Michael Fassbender lijkt qua fysiek niet erg op Jobs, maar weet wel raad met het script. Toen de film in 2015 verscheen, schreven wij daar een artikel over. Lees verder in onze Steve Jobs filmreview.

Vanaf 8 augustus te zien op Netflix

4. Death Note

Wie bekend is met Japanse manga en animé, heeft vast wel eens van Death Note gehoord. Eind deze maand verschijnt de Netflix-interpretatie van dit verhaal, die losjes op de mangaserie is gebaseerd. Death Note speelt zich af in Seattle, waar een jongeman genaamd Light Turner (Nat Wolff) een bovennatuurlijk notitieboek in handen krijgt. Deze ‘Death Note’ geeft hem de kracht om mensen te vermoorden door hun naam in het boekje te schrijven. De man besluit het boekje te gebruiken om de wereld van het kwaad te verlossen, maar een detective zit hem op de hielen.

Vanaf 25 augustus te zien op Netflix

5. Hail, Caesar!

Hail, Caesar is de meest recente film van de geliefde regisseurs Ethan en Joel Coen, die eerder onder meer Fargo, The Big Lebowski en Inside Llewyn Davis maakten. Deze film speelt zich af in het Hollywood van de jaren ’50, waar Eddie Manix werkt als studiofixer. Dat betekent dat hij constant brandjes moet blussen op sets, bij acteurs en producenten. Rode draad in de film is de verdwijning van filmster Baird Whitlock.

Niet alleen is de film enorm grappig en kent het script, zoals we van de Coen Brothers gewend zijn, geweldige dialogen, ook schuwt het niet om zomaar religieuze thema’s aan te snijden. Daarnaast kun je genieten van een sterrencast, bestaande uit onder anderen Channing Tatum, George Clooney, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Josh Brolin en Frances McDormand.

Vanaf 22 augustus te zien op Netflix

6. Rogue One: A Star Wars Story

Star Wars-fans opgelet! Rogue One verschijnt in augustus op Netflix. Deze spinoff in de Star Wars-filmserie vertelt het verhaal van hoe de rebellen de plannen van de Death Star in handen kregen, waardoor die in A New Hope verslagen kon worden.

De missende schakel tussen Episode III en IV in de reeks wordt hiermee dus opgevuld. Dat doet de film met een paar actiescenes en ruimtegevechten waar Star Wars-harten sneller van gaan kloppen.

Vanaf 21 augustus te zien op Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu