De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor april 2019

Erwin Vogelaar
2 april 2019, 19:12
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor april 2019

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Ook in 2019 kiezen we elke maand enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in april 2019 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: april 2019

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst zetten, of op play te drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Our Planet (seizoen 1)

Deze indrukwekkende documentaireserie laat de dierenwereld zoals nooit tevoren zien. David Attenborough neemt je mee op reis en toont niet enkel het leven op land, onder water en in de lucht, maar biedt ook een confronterend kijkje in de gevolgen van klimaatverandering op al deze pracht. Dit alles doet de documentaire met de meest waanzinnige beelden.

Vanaf 5 april te zien op Netflix

2. Spider-Man: Homecoming

Na Tobey Maguire en Andrew Garfield, is het aan Tom Holland om zichzelf in het strakke, rode pakje van Spider-Man te hijsen. Zijn tweede film is bijna in de bioscoop te zien en natuurlijk is hij ook al bij Captain America en de Avengers opgedoken. In Spider-Man: Homecoming ziet je hoe hij het eerst op eigen houtje redt, al krijgt hij al snel hulp van Tony Stark.

Vanaf 8 april te zien op Netflix

3. Special (seizoen 1)

Ryan O’Connell heeft een milde hersenverlamming. Zodra hij wordt aangereden door een auto, besluit hij net te doen alsof zijn manier van bewegen door dat ongeluk komt. Hij wil niet meer speciaal zijn, maar gewoon normaal behandeld worden en een leuke vriend vinden. O’Connell vertelt zijn eigen verhaal in deze serie waarin hij ook zelf de hoofdrol speelt.

Vanaf 12 april te zien op Netflix

4. Wonder Woman

De films gebaseerd op de strips van DC weten tegenwoordig lang niet de kwaliteit van Marvel te behalen. Hier en daar zitten er echter wel pareltjes tussen. Met name Wonder Woman is een topfilm.

Hierin maak je kennis met Diana, een krijger die haar huis verlaat om te vechten in een oorlog. Deze superheld wordt uitstekend neergezet door Gal Gadot, maar ook Robin Wright uit House of Cards speelt mee. En vergeet natuurlijk Chris Pine niet.

Vanaf 11 april te zien op Netflix

5. Chilling Adventures of Sabrina (seizoen 2)

Sabrina is veranderd na het einde van het eerste seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’. Ze heeft haar naam in het boek van de Dark Lord geschreven, dus nu is er geen weg meer terug. Sabrina lijkt duisterder en meer comfortabel in het gebruiken van haar krachten. Welk effect heeft dat op de mensen en magische wezens om haar heen?

Vanaf 5 april te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu