Niet storen instellen op iPhone
Roel van Hout

Altijd bereikbaar zijn met een iPhone is leuk, maar niet altijd. Om te voorkomen dat je dan wakker wordt gebeld, kun je niet storen instellen op iPhone.

Niet storen instellen op iPhone

niet storen instellen op iphoneGa voor deze stand naar Instellingen, Berichtgeving en tot slot Niet storen. Hier kun je instellen tussen welke tijdstippen je absoluut niet gestoord wil worden. Kies twee tijden, en vink vervolgens Gepland aan. Je iPhone zal daardoor tussen deze tijdstippen automatisch in de niet storen stand springen.

Om in noodgevallen toch bereikbaar te zijn, kun je aanvinken dat je voor een bepaalde groep contacten toch bereikbaar bent. Kies voor Niemand als je ook niet gebeld wilt kunnen worden, Iedereen als je alleen tekstberichten wilt stilhouden maar wel altijd gebeld wilt kunnen worden, en Favorieten om voor enkel een bepaalde groep contacten bereikbaar te zijn.

Om mensen aan deze groep toe te voegen, ga je naar de Contacten app; vervolgens tik je op het gewenste contact, scroll je naar onderen en kies je voor Zet in favorieten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.