Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor september 2018

31 augustus 2018, 19:22
3 min leestijd
Nieuw op Netflix: bekijk onze 5 tips voor september 2018

Wat ga je komende maand op Netflix kijken? Wij kiezen enkele toffe series en films voor je uit. Dit is er in september 2018 nieuw op Netflix.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: september 2018

Elke maand maakt Netflix weer een sloot nieuwe series en films beschikbaar. Op iPhoned blikken we elke maand vooruit op het nieuwe aanbod en daar plukken we het beste tips voor je uit. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten die op Netflix verschijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de series en films op je lijst te zetten, of op play drukken als het zover is. Met onze Nieuw op Netflix-gids ben je elke maand op de hoogte van de onmisbare series en films.

1. Maniac (seizoen 1)

Maniac is een Netflix-miniserie met steracteurs Emma Stone en Jonah Hill, geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation). De bijzondere serie volgt twee personages die midden in een bizarre farmaceutische test zitten.

Doctor James K. Mantleray belooft pillen die alle problemen in de hersenen kunnen fixen, maar natuurlijk werkt het niet zo simpel. In de trailer krijg je een beeld van de complexe effecten die deze test heeft en de bijzondere stijl van de serie.

Vanaf 21 september te zien op Netflix

2. BoJack Horseman (seizoen 5)

Hoewel er nog nauwelijks wat bekend is over het vijfde seizoen van Bojack Horseman, heeft de serie ons nog geen enkele keer teleurgesteld. Mocht je nog niet bekend zijn met de serie: BoJack Horseman volgt een paard dat ooit het hoofdpersonage in een hitshow was, maar nu een leeg bestaan heeft.

Hij grijpt naar alcohol om zijn depressie weg te drinken, maar dat werkt natuurlijk niet. De serie is vaak heftig, maar bovenal heel erg grappig. Let vooral ook op de vele grappen die in de achtergrond zijn verwerkt.

netflix september 2018

Vanaf 14 september te zien op Netflix

3. De Drakenprins/The Dragon Prince (seizoen 1)

The Dragon Prince (of in het Nederlands De Drakenprins) is een nieuwe Netflix-animatieserie van de schrijver en regisseur van het fantastische Avatar: The Last Airbender. De serie gaat over twee broers, prinsen, die met een elf samenwerken om een conflict tussen hun twee volken te beëindigen. De serie wordt in 3d gemaakt, maar heeft toch een 2d look. Als de personages en het verhaal net zo goed zijn als in Avatar, dan moet het helemaal goed komen met deze serie.

Vanaf 14 september te zien op Netflix

4. Coco

Coco is een prachtige animatiefilm van Pixar, over een jochie dat graag muziek wil maken terwijl de rest van de familie dat niet wil. Zodra hij belandt in het land van de doden, gaat hij op zoek naar zijn opa die een groots artiest was. Hij moet wel opschieten, want anders kan hij nooit meer terug bij de levenden. Coco is een film vol kleur, muziek en Mexicaanse cultuur die je gezien moet hebben. Houd de tissues wel paraat, want het is een tranentrekker.

Vanaf 14 september te zien op Netflix

5. American Vandal (seizoen 2)

American Vandal was vorig jaar een verrassing. Deze mockumentary parodieerde true crime, door een zoektocht te starten naar iemand die piemels op auto’s had getekend. Het resultaat bleek hilarisch. Het tweede seizoen volgt dezelfde documentairemakers, maar een nieuwe zaak. Wie heeft ervoor gezorgd dat iedereen op school spontaan moest poepen?

Vanaf 14 september te zien op Netflix

Check meer Netflix-tips

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu