De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Netflix opzeggen: met deze tip is annuleren zo gebeurd

Piet-Jan Lentjes
20 mei 2022, 14:49
2 min leestijd
Netflix opzeggen: met deze tip is annuleren zo gebeurd

Heb je helemaal genoeg van Netflix na de zoveelste prijsverhoging of heb je eigenlijk alles wel gezien? Dan moet je Netflix opzeggen. Gelukkig is het annuleren van Netflix zo gepiept. iPhoned vertelt je hoe je dat het snelst doet!

Lees verder na de advertentie.

Netflix opzeggen: annuleren is zo gebeurd

Na de zoveelste prijsverhoging is het welletjes en wordt het tijd om je abonnement bij Netflix stop te zetten. Vooral wanneer je het Netflix-abonnement met 4K-optie hebt gekozen, ben je tegenwoordig een flink bedrag per maand kwijt om te kijken.

Daarnaast ging er een gerucht dat Netflix eind 2022 advertenties krijgt. Het zou dan wel goedkoper moeten worden. De cijfers van Netflix dalen al een tijdje. Zeker nu er enorm veel concurrenten op de markt zijn. Daarnaast kondigde het bedrijf aan dat een Netflix-account wachtwoord delen binnenkort extra gaat kosten. Ben je ook helemaal klaar met Netflix? In dit artikel lees je hoe je het Netflix-abonnement kan opzeggen.

Netflix opzeggen

Inmiddels zijn er genoeg andere streamingsdiensten beschikbaar die goedkoper zijn en minsters net zoveel leuke films en series aanbieden. Hoe je Netflix het snelst moet opzeggen vertellen we je hier.

Netflix opzeggen: annuleren doe je zo

  1. Surf naar de website van Netflix;

  2. Log in met je accountgegevens;

  3. Klik op het hoofdprofiel van je Netflix-account;

  4. Klik rechtsboven op het driehoekje (op je telefoon klik je links op het menu met de drie streepjes) en kies voor ‘Account’,

  5. Vind de knop ‘Lidmaatschap opzeggen’ en doorloop de stappen.

Door het opzeggen van Netflix kun je dan mooi een keer een andere videostreamingsdienst proberen. Vaak kosten die een stuk minder per maand. Deze hebben vaak al standaard 4K videokwaliteit.

Netflix abonnement

Netflix annuleren gelukt? Check eens een andere videodienst

Toegegeven: Netflix heeft het meeste aanbod (voor een vast bedrag) en is daarom stiekem nog steeds de beste streamingsdienst als je net begint met kijken. Heb je Netflix al een tijdje geprobeerd en wil je een keer iets anders proberen? Check dan eens de andere videostreamingsdiensten. Wij hebben de interessantste al voor je bij elkaar gezet in het lijstje hieronder.

Overigens kwam uit ons overzicht van alle videostreamingsdiensten al naar voren dat Disney Plus op een verdiende tweede plaats staat. Het is dus een prima alternatief voor Netflix, als je na het opzeggen een keer een andere streamingdienst wilt uitproberen.

Disney Plus iPhone

Disney Plus kost 8,99 euro per maand en er zijn geen verschillende abonnementen zoals bij Netflix. Je betaalt dan ook niks extra’s om films en series in 4K-kwaliteit te kijken, maar ‘gewoon’ altijd 8,99 euro per maand. Er is wel een speciaal jaarabonnement voor 89,90 euro waarmee je nog wat meer per maand kunt besparen. Haalt dit je niet over? Check dan ons artikel dat HBO Max, Apple TV+, Viaplay, Amazon Prime en Netflix vergelijkt.

Meld je ook aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste Apple-nieuws!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu