Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Netflix opzeggen: met deze tip is annuleren zo gebeurd

Piet-Jan Lentjes
25 mei 2023, 8:47
2 min leestijd
Netflix opzeggen: met deze tip is annuleren zo gebeurd

Heb je helemaal genoeg van Netflix na de aankondiging dat ze het delen van je account tegengaan? Of heb je eigenlijk alles wel gezien? Dan moet je Netflix opzeggen. Gelukkig is het annuleren van Netflix zo gepiept. iPhoned vertelt je hoe je dat het snelst doet!

Lees verder na de advertentie.

Netflix opzeggen: annuleren is zo gebeurd

Nadat Netflix heeft aangegeven dat ze het delen van accounts tegengaan was voor veel gebruikers de maat vol. Tijd om het abonnement bij Netflix stop te zetten, want Netflix is behoorlijk duur. Vooral wanneer je het Netflix-abonnement met 4K-optie hebt gekozen, ben je tegenwoordig een flink bedrag per maand kwijt om te kijken.

Ben je ook helemaal klaar met Netflix? In dit artikel lees je hoe je het Netflix-abonnement kan opzeggen.

Netflix opzeggen

Inmiddels zijn er genoeg andere streamingdiensten beschikbaar die goedkoper zijn en minsters net zoveel leuke films en series aanbieden. Hoe je Netflix het snelst moet opzeggen vertellen we je hier.

Netflix opzeggen: annuleren doe je zo

  1. Surf naar de website van Netflix;

  2. Log in met je accountgegevens;

  3. Klik op het hoofdprofiel van je Netflix-account;

  4. Klik rechtsboven op het driehoekje (op je telefoon klik je links op het menu met de drie streepjes) en kies voor ‘Account’,

  5. Vind de knop ‘Lidmaatschap opzeggen’ en doorloop de stappen.

Door het opzeggen van Netflix kun je dan mooi een keer een andere videostreamingdienst proberen. Vaak kosten die een stuk minder per maand. Sommige hiervan hebben ook 4K-videokwaliteit.

Netflix abonnement

Netflix annuleren gelukt? Check eens een andere videodienst

Toegegeven: Netflix heeft het meeste aanbod (voor een vast bedrag) en is daarom stiekem nog steeds de beste streamingdienst als je net begint met kijken. Heb je Netflix al een tijdje geprobeerd en wil je een keer iets anders proberen? Check dan eens de andere videostreamingdiensten. Wij hebben de interessantste al voor je bij elkaar gezet in het lijstje hieronder.

Overigens kwam uit ons overzicht van alle videostreamingdiensten al naar voren dat Disney Plus op een verdiende tweede plaats staat. Het is dus een prima alternatief voor Netflix, als je na het opzeggen een keer een andere streamingdienst wilt uitproberen.

Disney Plus iPhone

Disney Plus kost 9,99 euro per maand en er zijn geen verschillende abonnementen zoals bij Netflix. Je betaalt dan ook niks extra’s om films en series in 4K-kwaliteit te kijken, maar ‘gewoon’ altijd 9,99 euro per maand. Er is wel een speciaal jaarabonnement voor 99,90 euro waarmee je nog wat meer per maand kunt besparen.

Meld je ook aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste Apple-nieuws!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu