Nieuw op Netflix en Apple TV Plus: bekijk onze tips voor juni 2024

Erwin Vogelaar
4 juni 2024, 12:34
4 min leestijd
Nieuw op Netflix en Apple TV Plus: bekijk onze tips voor juni 2024

Er worden in juni 2024 weer de nodige topfilms en series toegevoegd op Netflix, Apple TV Plus, Disney Plus en Videoland. Maar wat moet je kijken? Dat lees je in dit artikel met onze streamingtips voor juni.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: juni 2024

Op Netflix komen er regelmatig nieuwe series en films beschikbaar. Daarom blikken we op iPhoned elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten verschijnen regelmatig op Netflix. Wij vertellen je wat er in juni 2024 nieuw is op Netflix!

Het enige wat jij nog moet doen is de serie of film in je eigen lijst zetten, of op play te drukken wanneer het zover is. Met onze ‘Nieuw op Netflix’-gids ben je elke maand razendsnel op de hoogte van de onmisbare series en films. Scrol ook verder om te zien wat er nieuw is op Apple TV PlusDisney Plus en Videoland.

1. Sweet Tooth (seizoen 3)

Het is tijd voor het derde en tevens laatste seizoen van de serie Sweeth Tooth, over een wereld waar er hybrides tussen mens en dier worden geboren die onterecht de schuld krijgen van een pandemie. Omdat de makers wisten dat dit het laatste seizoen is, krijgen we hopelijk een bevredigend einde.

Sweet Tooth | Officiële trailer laatste seizoen | Netflix

Het derde seizoen van Sweet Tooth kijk je vanaf 6 juni op Netflix.

2. Ultraman: Rising

Een topsporter leeft in het geheim als de gigantische superheld Ultraman, die tegen grote monsters vecht om mensen in de stad te beschermen. Hij is daar alleen niet heel erg goed in. Na het verslaan van wat een moeder bleek te zijn, moet deze held op sokken plots voor een baby kaiju gaan zorgen. 

Ultraman Rising | Officiële trailer | Netflix

Ultraman: Rising kijk je vanaf 14 juni op Netflix.

3. Tour de France: Unchained (seizoen 2)

Het Tour de France-seizoen begint binnenkort weer, maar voor het zover is kun je voorpret hebben met het tweede seizoen van Tour de France: Unchained. Dit seizoen focust zich volledig op de gebeurtenissen van vorig jaar.

Tour de France : Au cœur du peloton - Seizoen 2 | Officiële teaser | Netflix

Het tweede seizoen van Tour de France: Unchained kijk je vanaf 11 juni op Netflix. 

4. Supacell

In deze Britse superhelden serie krijgt een groep mensen die niets met elkaar te maken heeft, superkrachten. Als het hoofdpersonage naar de toekomst gaat, ziet hij hoe zijn vriendin is overleden. Alleen samen met de rest van de groep kan hij haar redden. 

Supacell | Official Teaser | Netflix

Supacell kijk je vanaf juni op Netflix (precieze datum nog niet bekend).

5. The Mole (seizoen 2)

De Amerikaanse versie van Wie is de Mol? is terug voor een tweede seizoen. Een groep spelers probeert zoveel mogelijk geld te verdienen met opdrachten, terwijl de mol de boel saboteert. Het seizoen wordt in drie etappes op de streamingdienst geplaatst, met afleveringen 1-5 op 28 juni, afleveringen 6-8 op 5 juli en de laatste twee afleveringen op 12 juli.

The mole

Het tweede seizoen van The Mole kijk je vanaf 28 juni op Netflix.

Nieuw op Apple TV Plus juni 2024

In juni kijk je op Apple TV Plus naar nieuwe afleveringen van Dark Matter, Trying en The Big Cigar. Daarnaast kun je de volgende nieuwe films en series verwachten.

Presumed Innocent

Een advocaat (gespeeld door Jake Gyllenhaal) wordt zelf verdacht van moord. Hoe kan hij zijn onschuld bewijzen als zelfs de mensen die het dichtst bij hem staan, aan hem twijfelen?

Presumed Innocent — Official Trailer | Apple TV+

Presumed Innocent kijk je vanaf 12 juni op Apple TV Plus.

Fancy Dance

Lily Gladstone (Killers of the Flower Moon) speelt een vrouw die probeert uit te zoeken wat er met haar missende zus is gebeurd, terwijl ze zorg draagt voor haar nichtje. Fancy Dance vertelt een belangrijk verhaal over inheemse vrouwen in de Verenigde Staten. 

Fancy Dance — Official Trailer | Apple TV+

Fancy Dance kijk je vanaf 28 juni op Apple TV Plus.

Wondla

In de driedelige animatieserie WondLa, volg je Eva die ondergronds is opgevoed door een robot. Als Eva noodgedwongen naar de oppervlakte moet, stapt ze een wereld binnen vol aliens.

WondLa

WondLa kijk je vanaf 28 juni op Apple TV Plus.

Nieuw op Disney Plus juni 2024

Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat ook in juni verder. Daarnaast kun je onder andere genieten van een nieuwe Star Wars-serie.

  • The Acolyte – 5 juni
  • Welcome to Wrexham (seizoen 3) – 12 juni
The Acolyte | Official Trailer | Disney+

Nieuw op Videoland juni 2024

  • Gestrand op Honeymoon Island – 1 juni
  • Moedermaffia (seizoen 2) – 7 juni
  • The Inspector Lynley Mysteries (seizoen 6) – 20 juni
Moedermaffia | Trailer | Vanaf 7 juni

Dit waren onze tips voor Netflix, Disney Plus, Apple TV Plus en Videoland voor juni 2024. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste kijktips? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu