Nieuw op Netflix en Apple TV Plus: bekijk onze tips voor april 2024

1 april 2024, 10:00
5 min leestijd
Nieuw op Netflix en Apple TV Plus: bekijk onze tips voor april 2024

Er worden in april 2024 weer de nodige topfilms en series toegevoegd op Netflix, Apple TV Plus, Disney Plus en Videoland. Maar wat moet je kijken? Dat lees je in dit artikel met onze streamingtips voor april.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op Netflix: april 2024

Op Netflix komen er regelmatig nieuwe series en films beschikbaar. Daarom blikken we op iPhoned elke maand vooruit op het nieuwe aanbod met de beste tips. Vaak zijn dit nieuwe series en films, maar ook oude favorieten verschijnen regelmatig op Netflix. Wij vertellen je wat er in april 2024 nieuw is op Netflix!

Het enige wat jij nog moet doen is de serie of film in je eigen lijst zetten, of op play te drukken wanneer het zover is. Met onze ‘Nieuw op Netflix’-gids ben je elke maand razendsnel op de hoogte van de onmisbare series en films. Scrol ook verder om te zien wat er nieuw is op Apple TV PlusDisney Plus en Videoland.

1. Dead Boy Detectives

Gebaseerd op de gelijknamige strip van Neil Gaiman en Matt Wagner, wordt op 25 april de serie Dead Boy Detectives op Netflix geplaatst. Hierin volg je twee dode tieners die als geesten mysteries oplossen. Een detectiveserie die net even anders is. 

Dead Boy Detectives | Official Teaser | Netflix

Dead Boy Detectives kijk je vanaf 25 april op Netflix.

2. Ripley

Het verhaal waar de film The Talented Mr. Ripley op is gebaseerd, werd opnieuw verfilmd voor Netflix. Deze keer is het een miniserie geworden met Andrew Scott in de hoofdrol. De acteur speelt oplichter Tom Ripley die in Italië in een web van leugens terechtkomt. Kleurrijk is de serie niet, want er is gekozen om Ripley compleet in zwartwit te maken.  

Ripley | Official Trailer | Netflix

Ripley kijk je vanaf 4 april op Netflix. 

3. Scoop

Op BBC Newsnight vond in 2019 een beroemd interview plaats met Britse prins Andrew, over zijn vriendschap met Jeffrey Epstein. Deze Netflix-film met Gillian Anderson en Billie Piper vertelt het verhaal achter dat interview.

Scoop | Officiële trailer | Netflix

Scoop kijk je vanaf 5 april op Netflix. 

5. Baby Reindeer

Falende komiek Donny Dunn heeft een stalker die hem overal volgt. Ze stuurt hem talloze e-mails, komt naar al zijn shows en wacht hem buiten op. Hoe komt Donny daar vanaf? Of vindt hij het stiekem toch fijn dat iemand zoveel interesse in hem toont?

Baby Reindeer | Official Trailer | Netflix

Baby Reindeer kijk je vanaf 11 april op Netflix. 

4. The Circle seizoen 6

The Circle is terug! In deze realityserie spreken de kandidaten elkaar alleen via het sociale netwerk The Circle, dus weten ze nooit zeker of de ander zichzelf is of een catfish speelt. Regelmatig wordt er een kandidaat weggestemd. Leuk detail is dat dit seizoen zich voor het eerst in een nieuw flatgebouw afspeelt. 

The Circle

The Circle seizoen 6 kijk je vanaf 17 april op Netflix. 

Apple TV Plus april 2024

Op Apple TV Plus kijk je in april onder andere nog naar nieuwe afleveringen van Palm Royale en Manhunt. Daarnaast worden er nog meer interessante titels toegevoegd. 

Loot seizoen 2

In de comedy Loot komt Molly Wells (Rudolph) na de scheiding van haar rijke man aan het hoofd van een filantropische organisatie te staan. Daar probeert ze al haar geld juist weg te geven.

Loot — Season 2 Official Trailer | Apple TV+

Loot seizoen 2 kijk je vanaf 3 april op Apple TV Plus.

Sugar

Colin Farrel speelt John Sugar, een privédetective in Los Angeles die goed is in het vinden van vermiste personen. Al is deze nieuwste zaak misschien toch iets teveel voor hem. 

Sugar — Official Trailer | Apple TV+

Sugar kijk je vanaf 5 april op Apple TV Plus.

Girls State

Van de makers van Boys State, komt nu Girls State. Wat betekent het als tienermeisjes Amerika zouden leiden, terwijl ze nog nooit een vrouwelijke president hebben gezien?

Girls State — Official Trailer | Apple TV+

Girls State kijk je vanaf 5 april op Apple TV Plus.

Franklin

Niemand minder dan Michael Douglas speelt in deze nieuwe serie niemand minder dan Benjamin Franklin. Die ken je waarschijnlijk van zijn experimenten met elektriciteit, waaronder het aantrekken van bliksem via een vlieger. Maar wie was deze man echt en welke rol had hij in de oorlog?

Franklin — Official Trailer | Apple TV+

Franklin kijk je vanaf 12 april op Apple TV Plus.

The Big Door Prize seizoen 2

In het eerste seizoen van The Big Door Prize maakte je kennis met een bijzondere machine die mensen vertelt wat hun ware potentie is. Nu is de machine klaar voor de volgende fase. 

The Big Door Prize seizoen 2

The Big Door Prize seizoen 2 kijk je vanaf 24 april op Apple TV Plus.

Disney Plus april 2024

In april kun je op Disney Plus nog genieten van nieuwe afleveringen van het waanzinnige Shōgun en X-Men ’97, maar er staan ook nieuwe dingen voor je klaar.

  • Wish – 3 april
  • Iwájú – 3 april
Wish | Official Trailer

Videoland april 2024

  • De Jacht op de Mocro Maffia seizoen 5 – 10 april
  • De Augurkenkoning seizoen 2 – 18 april
  • Máxima – 20 april
Máxima | Trailer | Vanaf 20 april

Dit waren onze tips voor Netflix, Disney Plus, Apple TV Plus en Videoland voor april 2024. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste kijktips? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu