Laat je iPhone 4(S) flitsen voor alerts

Gelukkig heeft je iPhone ringtones en geluiden om je ergens op attent te maken. Ook de trilfunctie draagt al jaren bij om je aandacht te trekken. Maar wat als je geen geluiden en geen getril wilt horen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apple heeft een nieuwe functie voor je ingesteld in de iPhone. Veel mensen weten dit nog niet, maar je kunt ook je ledflash gebruiken om je op de hoogte te houden.

Hoe stel je iPhone led-flash alerts in?

Open de instellingen app. Ga dan naar algemeen en daarna naar toegankelijkheid. Scroll naar beneden en je komt Led-flits bij melding tegen. Schakel deze in en voila!

Je flits werkt nu op je optische zenuwen als je iPhone overgaat of meldingen laat zien. Denk er wel aan dan je de iPhone dan wel altijd met het scherm naar beneden moet leggen om het te zien.

Heb je zelf nog geen iPhone 4S en ben je wel opzoek naar een nieuwe smartphone. Neem dan een kijkje op onze iPhone 4S kopen pagina voor de beste iPhone 4S aanbiedingen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.