Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

5 tips om alles uit de nieuwe iPhoned-app te halen

Lars Paijmans
14 juni 2017, 12:43
3 min leestijd
5 tips om alles uit de nieuwe iPhoned-app te halen

De iPhoned-app is eindelijk voor iedereen te downloaden. Om alles eruit te halen wat we er in hebben gestopt, vind je in dit artikel wat praktische tips.

Lees verder na de advertentie.

Check de iPhoned-app tips

Sinds gisteren kun je de artikelen van iPhoned ook lezen in een volwaardige iOS-app. Deze is uitgerust met een aantal handige (en leuke) extra’s, die we in dit tipartikel aan je uitleggen. Zo weet je precies wat en hoe je met alle onderdelen van de app aan de slag kan.

1. De iPhoned widget instellen

De iPhoned-app is altijd in de buurt, ook als je de app zelf niet geopend hebt. Dit komt door de handige widget, die je gemakkelijk aan je lijst met andere widgets toevoegt. Dit doe je als volgt:

  1. Ontgrendel je iPhone en veeg van rechts naar links over je scherm;
  2. Scroll helemaal naar beneden in het widgetscherm, tik op Wijzig;
  3. Kies de IP-app in het widgetscherm en tik op het groene plusje;
  4. Gebruik de drie streepjes om de IP-app een plekje te geven;
  5. Tik op Gereed.

In de widget kun je kiezen om alleen het laatste bericht weer te geven, of de laatste vier artikelen. Dit doe je door in het widgetscherm op ’Toon meer’ of ‘Toon minder’ te tikken.

2. Schakel automatisch tussen Dag- en Nachtmodus

Tijdens het instellen van de app zag je het al, maar we hebben een handige dag- en nachtmodus in de iPhoned-app gestopt. De modus kun je handmatig activeren, al is het natuurlijk beter als de app dit zelfstandig doet. Dit doe je door in de instellingen naar Dag- en nachtmodus te gaan en op ‘Auto’ te tikken. Hier geef je vervolgens aan hoe laat de nachtmodus overschakelt naar de dagmodus en andersom.

iPhoned app tips

3. Ontvang een wekelijkse of dagelijkse update

Omdat we je niet willen overspoelen met notificaties, hebben we meerdere keuzes toegevoegd als het op meldingen aankomt. Als je naar de instellingen gaat en op ‘Meldingen’ tikt, krijg je vier keuzes voorgeschoteld. Hier zie je ook de dagelijkse en wekelijkse overzichten terug. Iedere dag om 21:00 uur stipt sturen we een dagoverzicht met alles wat we die dag op iPhoned besproken hebben. Ook maken we iedere zondag om 16:00 uur een weekoverzicht met alleen het beste van Apple.

Wil je liever geen meldingen maar ben je wel benieuwd naar deze overzichten? Dan kun je ze ook zelf opzoeken door het menu te openen in de app en op ‘Overzichten’ te tikken.

4. Stuur een nieuwstip naar de iPhoned-redactie

Heb je toevallig ergens een iPhone 8 zien liggen, of heb je zelf een app gemaakt die je aan ons wil laten zien? Dan zijn we altijd bereikbaar via de ingebouwde tipfunctie van de iPhoned-app. Zolang je de ingebouwde mail-app van Apple gebruikt, hoef je alleen maar op ‘tip de redactie’ te tikken in het hoofdmenu. Het bericht dat je daar opstelt komt vervolgens rechtstreeks in onze mailbox terecht.

5. Voeg een Ster toe aan een artikel en vind hem later terug

Kom je een artikel of tip tegen die je later gemakkelijk terug wil vinden? Dan kun je deze het beste even met een ster markeren. Ieder artikel heeft een ster-icoontje in de rechter bovenhoek. Door deze aan te vinken, wordt het artikel meteen in je overzichten met favorieten geplaatst. Deze kom je tegen via het hoofdmenu achter het icoontje met de gele ster. Dit komt bijvoorbeeld van pas als je de zoekfunctie gebruikt om een ouder artikel terug te vinden, wat je op deze manier altijd paraat hebt.

Vind je onze app tof? Laat dan even een review achter in de App Store. Kost jou weinig tijd, maar helpt ons enorm!

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu