Combineer je iPhone 12 met hoesjes en kaarthouders in iPhone 12 Studio

Mike Peek
8 november 2020, 10:10
2 min leestijd
Combineer je iPhone 12 met hoesjes en kaarthouders in iPhone 12 Studio

In iPhone 12 Studio kun je je nieuwe iPhone virtueel combineren met verschillende hoesjes en kaarthouders. Zo weet je voor aankoop hoe de set eruitziet. Vergelijken is heel eenvoudig.

Lees verder na de advertentie.

Met iPhone 12 Studio vergelijk je hoesjes en kaarthouders

Apple verkoopt weer diverse hoesjes voor de iPhone 12. Daarnaast zijn er dit jaar kaarthouders verkrijgbaar waarin je bijvoorbeeld je pinpas kunt bewaren. Zowel de iPhones als de accessoires zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Je kunt dus kiezen uit ontelbare combinaties.

iPhone 12 Studio maakt die keuze iets gemakkelijker. Met deze tool check je eenvoudig hoe je iPhone 12 eruitziet met het hoesje en de kaarthouder van jouw gading. Toch niet helemaal tevreden? Kies dan voor een andere combinatie.

Zo werkt het:

  1. Ga naar de website. Deze werkt alleen op smartphone en tablet;
  2. Kies voor de iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro of iPhone 12 Pro Max;
  3. Scrol naar beneden en klik op ‘Design’;
  4. Kies een kleur voor je iPhone, Case (hoesje) en Wallet (kaarthouder);
  5. Je kunt jouw combinatie nu eventueel downloaden en delen op sociale media.

Deze tool is vergelijkbaar met Apple Watch Studio, waarmee je je Watch kunt personaliseren. Apple maakt het zo gemakkelijk om een beeld te krijgen van jouw nieuwe aankoop.

MagSafe maakt nieuwe accessoires mogelijk

Dat Apple hoesjes verkoopt voor haar iPhones is niets nieuws. De kaarthouders zijn dat wel. Je kunt deze kleine portemonneetjes gewoon op je telefoon klikken. Dat is mogelijk dankzij de magneten in de iPhone 12. Die zijn bedoeld om je iPhone op te kunnen laden met MagSafe, maar maken ook de weg vrij voor nieuwe accessoires.

Houd er wel rekening mee dat opladen met MagSafe niet lukt als er een “Wallet” op je iPhone 12 zit. De afstand tussen telefoon en lader is dan te groot. Mogelijk blokkeert Apple het laden zelfs wanneer je een kaarthouder gebruikt. De magnetische krachten zouden de werking van je pinpas namelijk kunnen verstoren.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu