iPhone nat? Zo repareer je je Apple-toestel

Een ongeluk is snel gebeurd en dit is ook zo met een iPhone. Gedurende de zomer kan het al wel eens voorvallen dat je je iPhone in een zwembad of rivies laat vallen. De oplossing bestaat erin om heel snel te handelen, maar wat moet je juist doen indien de iPhone in water valt? iFixYouri geeft enkele instructies.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Waarschijnlijk zijn er onder jullie personen die denken dat het beste is om de iPhone op een verwarming te leggen of de iPhone gewoon te laten opdrogen. Dit doe je best niet. Zulke fijne elektronica is zeer gevoelig voor hitte en/of temperatuurschommelingen. Volgens de website iFixYouri sluit je best zo snel mogelijk je iPhone af en leg je deze in een zak ongekookte rijst dat min of meer luchtledig is. Op deze wijze zou zo’n 90% van alle vocht uit het toestel worden geabsorbeerd en heeft je iPhone veel kans om te overleven.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.