Houd je vakantie-uitgaven in de gaten op je iPhone

Redactie
25 juli 2012, 7:54
2 min leestijd
Houd je vakantie-uitgaven in de gaten op je iPhone

Soms geef je wel eens te veel uit wanneer je aan het genieten bent op vakantie, het is dan minder genieten thuis. Het is daarom ook handig om je uitgaven en eventuele inkomsten goed bij te houden, dit kan prima en onopvallend op de iPhone. Er zijn heel veel applicaties in de app store waarmee je een soort kasboek kan bijhouden, vervolgens kan je overal en altijd een mooi overzicht raadplegen op je iPhone. Zo weet je precies hoeveel je nog kan uitgeven, wie weet houd je nog een extraatje over voor de laatste avond.

Nexus Money

Een van zo’n applicatie is Nexus Money, in deze app kan je op de cent nauwkeurig bijhouden wat je allemaal uitgeeft en binnenkrijgt. Op vakantie is natuurlijk alleen het eerste van toepassing, maar je kan het beste beginnen door in de app via ‘inkomsten’ aan te geven wat je vakantiebudget is. Vervolgens geef je de categorieën aan waar je geld in de vakantie allemaal heen kan gaan; eten, souvenirs, drankjes enzovoort. Elke keer als je dan wat koopt kan je aangeven hoeveel het heeft gekost en onder welke categorie het valt. Wanneer je dit een paar dagen doet, dan krijg je een mooi overzicht en kan je per categorie zien hoeveel geld je er aan uit geeft.


[app 410783551]

Andere apps

Nexus Money is zeker niet de enige app die dit allemaal kan, er zijn meer dan een handvol goede ‘money trackers’ aanwezig in de app store. In de app ‘Money’ kan je bijvoorbeeld per categorie aangeven hoeveel je ervoor over hebt, je kan bijvoorbeeld voor jezelf vaststellen dat je niet meer dan een bepaald bedrag aan souvenirs wil uitgeven. Zoek eens in de app store op ‘money’ of ‘money tracker’ en je vindt veel apps, lees nauwkeurig de beschrijving om te kijken welke jóu aanspreekt.

[app 408818815]
Categorie: Overig

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's