Formule 1 begint – zo kun je het goedkoopst kijken (of zelfs gratis)

29 februari 2024, 15:44
2 min leestijd
Formule 1 begint – zo kun je het goedkoopst kijken (of zelfs gratis)

Het Formule 1-seizoen is begonnen! En natuurlijk wil je niets missen. Wij vertellen waar je het goedkoopst (en gratis) Formule 1 kunt kijken!

Lees verder na de advertentie.

Formule 1: zo kun je het goedkoopst kijken

Bij ViaPlay kun je nu het goedkoopst naar Formule 1 kijken. Daar krijg je 20 procent korting per maand op een abonnement. Je betaalt dan 12,79 euro per maand (in plaats van 15,99 euro). En het mooie is: je krijgt er dit jaar ook F1 TV Pro bij! Wees er wel op tijd bij, want deze actie duurt nog tot en met 11 maart.

Zo kun je gratis Formule 1 kijken

Wil je liever lekker gratis Formule 1 kijken? Dat kan, maar dan moet je wel genoegen nemen met Duits commentaar. Op het Duitse RTL kun je namelijk gratis Formule 1 kijken. En dat is mooi, want RTL Deutschland zit bij de meeste providers in het gratis zenderpakket.

formule 1 kijken airplay iphone

Zowel de Formule 1-races zijn in 2024 gratis te bekijken via het Duitse RTL, net als alle kwalificatiesessies. De uitzending van de eerste Formule 1-race (in Bahrein) start vrijdag 1 maart om 16:30 uur. Een half uur later is de kwalificatie. Op zaterdag begint de voorbeschouwing om 15:00 uur en om 16:00 uur start de race.

Op Ziggo, KPN en Caiway is de Duitse RTL beschikbaar via de volgende kanalen:

  • Ziggo: kanaal 058
  • KPN: kanaal 47
  • Caiway: kanaal 42

Formule 1 tijden: dit is wanneer de races beginnen

Het Formule 1-seizoen kent in 2024 een enorm aantal races: 24 in totaal. Het seizoen wordt in Bahrein afgetrapt, waar de eerste Grand Prix van het seizoen op 2 maart begint.

Op donderdag 29 februari is de eerste vrije training om 12:30 Nederlandse tijd al begonnen. Maar je kunt het hele weekend lang genieten van Formule 1. De planning voor vrijdag, zaterdag en zondag ziet er als volgt uit.

Donderdag 29 februari

  • Eerste vrije training – 12:30 uur Nederlandse tijd
  • Tweede vrije training – 16:00 uur Nederlandse tijd

Vrijdag 1 maart

  • Derde vrije training – 13:30 uur Nederlandse tijd
  • Kwalificatie – 17:00 Nederlandse tijd

Zaterdag 2 maart

  • Race – 16:00 Nederlandse tijd

Meer Formule 1 kijken

Daarna is de volgende Grand Prix op 9 maart om 18:00 Nederlandse tijd. Dit is de Grand Prix van Saoedi-Arabië. De eerste vrije training is dan op donderdag 7 maart om 14:30 uur met de tweede vrije training om 18:00 uur. Vervolgens is de derde vrije training op vrijdag 8 maart om 14:30 uur en de kwalificatie om 18:00 uur.

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu